Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy neveljek egy Pitbullt?

Hogy neveljek egy Pitbullt?

Figyelt kérdés

4 hónapos kislány bitbullom van. Két hete van nálunk, az utcán csavargott valószínűleg szilveszter óta. Borzasztó állapotban volt. Befogadtuk mert nagyon megszerettük, hatalmas egyéniség :) Senkit sem bánt, hiperaktív, hisztis, nagyon kedves mindig meg akar nevettetni mindenkit :) Puszigép, akkor is ad puszit ha már bőgsz a sok nyáltól :))

Pórázra se nagyon kell tanítani simán megy, egyáltalán nem rendetlenkedik hanem befeszíti magát és arra megy amerre mi akarunk :) Viszont az olyan parancsokkal gond van, hogy ül, fekszik, nem szabad, illetve ugrál. Ezeket hogy tanítsam meg neki és az ugrándozásról hogy szoktassam le?

Vajszínű, red nose "kiadás" :)

2013. jan. 11. 18:43
1 2
 1/12 Moncsika2002 válasza:
0%
etesd,itasd,gondozd,játsz vele
2013. jan. 11. 18:53
 2/12 anonim ***** válasza:

Kerested a gazdiját? Lehet valaki nagyon keresi szegényt.

Egyébként ha haza mész nincs érintés, nincs beszéd és nincs szemkontaktus. Ha megnyugodott akkor köszöntsd. Nekünk így szokott le az ugrálásról a kutyusunk. A másikat meg le csittegtük és akkor abba hagyta.

Jutalom falattal vagy játékkal nem tudod motiválni?

Ajánlom neked a 101 kutyatrükk című könyvet minden le van benne írva képpel illusztrálva. Nagyon jó könyv és valahol online is fent van megpróbálom megkeresni neked.

2013. jan. 11. 19:04
 3/12 A kérdező kommentje:

Facére is kiratuk többen képpel együtt, a faluban hirdetőtáblára de senki nem jelentkezett érte.

Jutalomfalattal szerintem bármire képes lenne :D Imád enni de még nem tudja mit jelent az hogy mérték. De ha gyakorolunk valamit akkor csak a kaját nézi a kezemben ha véletlen sikeredik a produkciója már kapar a falatért :)

Köszönöm a tippet! :)

2013. jan. 11. 19:06
 4/12 anonim ***** válasza:
Klikker. Ez nagyon jó, hogy ennyire kajaorientált, így tök könny tanítani. Olvass utána a klikkernek, javaslom a használatát.
2013. jan. 11. 19:19
 5/12 anonim ***** válasza:
nekem 25.-én lesz 5 hónapos a pit kanom. :) kutyasulin nem gondolkodsz? mert így leírva kissé hosszú lenne, legalábbis a részemről.
2013. jan. 11. 19:19
 6/12 A kérdező kommentje:

Vettünk ma neki olyan klikkelős kütyüt de csak a kajára dolgozik, a hangot meg ugatja és rázza magát ha hallja olyan édi :D

Kutyasuli nincs itt :( 35 km-es körzetben szóval az kilőve sajna, pedig tudom az lenne neki a legjobb.

2013. jan. 11. 19:34
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Kutyasuli, illetve először kutyaovi. (remélem staffordshire, mert pitbull csak engedéllyel és 6 hónapos kortól ivartalanítva tartható)
2013. jan. 11. 19:36
 8/12 A kérdező kommentje:

[link]

teljesen így néz ki csak a füle nincs levágatva.

2013. jan. 11. 19:39
 9/12 anonim ***** válasza:
Ezt olvasd el! [link] Először neked kell megtanulnod a klikkeres tanítást, csak utána taníthatod a kutyát is ezzel. Nem egyszerű, de annál hatékonyabb! Nem hiába ezzel képezik világszerte már a terápiás, segítő, kereső és rendőr kutyákat is.
2013. jan. 11. 21:34
 10/12 anonim ***** válasza:
Mindenképpen szakembert kérdezz, és döntsd el hogy keményebb vagy klikkeres iskola tetszik neked.Nekem van pitem, de nekik is jó a klikkeres.
2013. jan. 12. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!