Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Megfelelő a korához képest?

Megfelelő a korához képest?

Figyelt kérdés

Van egy 7 hónapos Pit Bull Terrier kutyám, de úgy érzem a korához képest nagyon kicsi. Az ősei brutál nagy kutyák szóval genetikailag nem lehet gond, minőségi kaját eszik, ha engednénk neki, haláláig képes lenne tömni magát.

Kép: [link]

2014. febr. 1. 18:14
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
akkor mért kontráznak rá hogy ez a kiskutya nem pitbull?
2014. febr. 1. 21:38
 12/18 anonim ***** válasza:
nem mindegy, hogy pitbull-e? neked nem volt fontos, mert akkor nem 20ezerért vetted volna. amúgy meg mit akarsz egy 5 hónapos kölyöktől? majd 2 éves korára megizmosodik, aztán vagy úgy fog kinézni, mint egy pit vagy nem.
2014. febr. 1. 21:45
 13/18 anonim ***** válasza:

Aki igai pitbullt akar,az tenyészetből vásárol és akkor biztosan azt kap.

Akinek nem annyira fontos,hogy valódi pitbull-e vagy csak rámondják kis jóindulattal,az elhoz bárkitől egy szapis kölyköt.

Te az utóbbit választottad.

2014. febr. 1. 22:00
 14/18 anonim ***** válasza:
Na hát öt hónaposnak egész jó a kutya a képen. De arról meg nem tudjuk megmondani, hogy most 7 hónaposan milyen állapotban van. Kilót meg még mindig nem írtál. De egyébként szerintem sem teljesen tiszta pit... Attól, hogy mutattak neked két kutyát, esetleg egy kant meg egy szukát, egyáltalán nem biztos, hogy tényleg ők a szülők.
2014. febr. 1. 22:19
 15/18 A kérdező kommentje:
6 hónaposan hoztam el, ott volt az egész alom a szülők mellett, szóval szinte biztos hogy az a 2 kutya az őse. :)
2014. febr. 1. 22:22
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a kép a szülőkről is sokat elárul: nincs egy rendes nyakörv, póráz, a háttérben viszont ott figyel egy aktívan használt lánc... A szukának lógnak az emlői, fene tudja, hány almot nevelt fel rövid élete során... A kanra is a francnak kellett szájkosár egy fotózáshoz... Szóval élből gyanús, na.
2014. febr. 1. 22:22
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
tényleg csodás ez a karabineres lánc, eddig fel sem tűnt.
2014. febr. 1. 23:22
 18/18 Firestorm ***** válasza:

Hát nem is tudom.

Inkább az egyik szülő,amelyiken nincs szájkosár pit-es viszont a másik nekem staff-ra emlékeztet,bár ezt oldal képből megítélni nehéz.

2014. febr. 2. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!