Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Megfelelő a korához képest?

Megfelelő a korához képest?

Figyelt kérdés

Van egy 7 hónapos Pit Bull Terrier kutyám, de úgy érzem a korához képest nagyon kicsi. Az ősei brutál nagy kutyák szóval genetikailag nem lehet gond, minőségi kaját eszik, ha engednénk neki, haláláig képes lenne tömni magát.

Kép: [link]

2014. febr. 1. 18:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy a képen csak a kutya van, de viszonyítási alap nincs! Törzskönyve van? Ha nincs akkor lehet csak kamuzták a szülőket!
2014. febr. 1. 18:26
 2/18 Firestorm ***** válasza:

Ne haragudj,nem rosszból írom,de:

1.Eléggé elmaradottnak tűnik,ha azt vesszük,hogy a tied kan az enyém szuka (Igaz ő staff és pit mix),de ennyi idősen nagyobbnak tűnik a képeken is.

2.Fajtatisztának sem tűnik.Szemei körül amúgy miért olyan a szőr?Vagy ki van kopva?

Írhatnál konkrétumot,hány kg,milyen magas.

Esetleg egy másik képet küldenél?

2014. febr. 1. 18:33
 3/18 anonim ***** válasza:

Hehe, majdnem ugyanígy néz ki a pit-shar pei mixem :) Ő sem egy óriás egyébként, 18-20 kg így felnőtten.

Egyébként aránytalan a kép (bazinagy rajta a kutya feje és csökött a teste, meg torzak az arányai ebből a szögből, pedig élőben nyilván jobban néz ki), és nincs rajta viszonyítási alap. Mutass róla egy rendes fotót. Hány kg?

2014. febr. 1. 19:24
 4/18 anonim ***** válasza:

Nekem ez nem tűnik pitbullnak.

Az "ősei brutál nagy kutyák voltak"...hát a pitbull sosem volt brutál nagy kutya.

De a tiednek a fejével van gond,és elég vézna, 7 hónaposan már puszta genetikából jobban nézhetne ki.Már ha pit.

Erről a képről nekem nem tűnik pitnek,gondolom törzskönyve sincs.

2014. febr. 1. 19:54
 5/18 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de ez a kutyus nem teljesen pitbull. Ez egy keverék. :( Legközelebb jobban válaszd meg, kitől veszel kutyust. Honnan tudod hogy mekkorák voltak az ősei? Törzskönyve van?
2014. febr. 1. 20:43
 6/18 anonim ***** válasza:
de édi, az én sharp mixemnek is ilyen a tekintete
2014. febr. 1. 21:02
 7/18 A kérdező kommentje:

A szülőket meglehetett nézni, helyben vettem a kutyát. Itt van pár kép:

Az ősök: [link]

Kiskorában: [link]

2014. febr. 1. 21:14
 8/18 A kérdező kommentje:
Rosszul írtam, ez 5 hónapos korában készült kép. A szemei körül azért nem volt szőr mert valami betegsége volt, de az állatorvos már lekezelte neki! Azóta nincs vele baj
2014. febr. 1. 21:15
 9/18 A kérdező kommentje:

[link]

Az ősöknél elírtam a linket, itt a helyes

2014. febr. 1. 21:18
 10/18 anonim ***** válasza:
A barna színű szülő tutira pitbull, de a másikban nem vagyok biztos. Egyrészt, mert nem a kamerába néz, másrészt meg szájkosár van rajta :( De mindegyik gyönyörű szép!
2014. febr. 1. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!