Hol találhatnék hím labradort a nőstény labimnak, ha pároztatni szeretném őket?
Nos, fajtiszta kiskutyát szeretnénk.
Nem gondoltam volna, hogy ezt váltja ki bárkiből is a kérdésem....azt hiszem elég kultúráltan tettem fel. :)
Azért köszi a választ. :)
Minden kutya fajtiszta,hiszen nem nyavog,rofog,mekeg.
Viszont,ha az alapveto dolgokrol sincs dogalmad akkor plane tartim a velemenyemet.
Nemcsak fentiek miatt rossz ötlet:egy vemhesség,ellés mindig nagy kockázatot jelent,éveket vehet el a kutyád életéből.Nincs szüksége arra,hogy életében akár egyszer is kölykei legyenek.Mivel ösztönlény,nincs tudatában annak,hogy hiányozna neki az anyaság.Állatorvosok tömkelege,többek között az Állatorvosi Kamara is azt javasolja,ha a kutyád nem eü.szűrt,minőségi,törzskönyvezett szuka,legjobban jár mindenki,ha ivartalanítva van mielőbb.Ezzel nagyon sok későbbi problémát,betegséget(emlőrák,folyamatos álterhesség stb.)megelőzhetsz.
A kölyköknek iszonyú nehéz gazdit találni.Sokan jelentkeznek,hogy biztosan kell,de mikor elvihetők,ezer kifogással jönnek,miért nem viszik el mégsem.
Ha valaki jelentkezik,hogy a szukádtól szeretne kölyköt,mondd meg neki,tele van gazdikeresőkkel a Retriever Rescue.
ereztem, h ezt fogja kapni.
mivan ha 1 jo vervonalu tk s kutya, doki alltali tesztet is meg csinalja...
egybol letamadni, nem is ismeritek a tulajt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!