Miért hágja a nőstény kutyám a plüss malacát?
Sziasztok! Szerintetek, miért "szexeli" a lány kutyám a plüss malacát?
Olvastam, hogy a dominancia jele, de nagyon okos és engedelmes kutya.
Utolsónak.
Akkor kérdezz meg vagy öt állatorvost ugyanazt fogja mondani, mint én.
Ajánlom ezt az állatorvosi cikket a libidóról.
"Dezlorelint tartalmazó, innovatív technológia
A fogamzásgátló implantátum közvetlenül az ivari hormonokra hat. Dezlorelint tartalmaz, ami folyamatosan felszabadulva, már alacsony dózisban gátolja a hormontermelést. Hatása révén fokozatosan tesztoszteron-hiány alakul ki, ami az ivari működést gátolja.
A tesztoszteron-függő terméketlenség jellemzői:
- Csökken az ejakulátum mennyisége
- Csökken a spermium-termelés
- Csökken a spermiumok mozgékonysága
- Nő a spermium-abnormalitások száma
- Csökken a libidó"
zsuzsabazsa, néha olyan éktelen ökörségeket írsz, hogy az nem igaz. A kutyának nincs nemi vágya, nem akar kielégülni, nem vágyik a párzásra, sem arra hogy anya legyen.
Azt tudtad amúgy, hogy a szukáknak kifejezetten FÁJDALMAS a közösülés? Nem véletlen kell némelyiket lefogni, hogy el ne szaladjon... Nyilván erre vágyik oly végtelenül.
# 8/
Nagyon keveset, vagy egyáltalán nem olvasol állatorvosi rovatokat.Ha olvasnál akkor többet tudnál. Nem a laikusokból kell táplálkozni, hanem a szakemberekből.
Nekem is volt szuka kutyám, ugyanezt csinálta. Ötből öt állatorvos azt mondta, nemi gerjedelem, nemi vágy, és ez a nemi vágy az összes állat fajban, fajtában megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!