Ez állatkínzásnak számít?
Az utcánkban lakik egy nő. Volt neki két keverék kutyája egy szuka és egy kan. Őket az utcán tartotta télen nyáron. A szukát pár évvel később elütötteegy autó. A kan megmaradt. Ezzel a kutyával sok probléma volt, mert támadta a gyerekeket, meg akik féltek tőle. Ezért a lakók többször szóltak a nőnek, de már csak azért se tartja az udvarában. Majd az önkormányzat ( miután többször is ment a panasz ) kihívta a sintért és elvitték a kutyát. A nő megtalálta a gyepin, de lemondott róla mert ugye kérték a tartási díjat......
Most valahonnan szerzett egy szálkás szőrű tacsit. Ugyanazt csinálja vele mint az előző kutyákkal. Igaz ezt a kutyát éjjelre beengedi, nappal kint van. Nem támad, viszont két napja is a vasút állomáson szaladgált.
Mi a véleményetek, állatvédők el tudják kobozni tőle? Sajnálom csóri kutyát.
Rendben akkor elmegyek az önkormányzathoz. Csak sajnálom szegényt. Ki tudja vajon mi lett az előző kutyával is.... Én pl. mindig simiztem, meg az előzőeket is. Jaaah, és rajtam kereste a nő a kutyáját amikor elvitték.
Ő volt az előző kutya:
P090410_11.28[01]
Ezért pofázom, hogy keresd meg a tetkósokat! Ha az önkormányzatot kezded el b..tatni, elintézed, hogy ez a kutya is a gyepin kössön ki. Nagyon állatbarát megoldás, grat. Elsikálod, hogy esélyt kapjon a dögkútra.
Valetta, szerintem bízd a tetkósokra, hogy foglalkoznak-e a dologgal, van elég eszük a segítséged nélkül is, nem kell, hogy helyettük dönt, vagy gondolkozz!
Utolsó, te tényleg olyan ellenséges vagy...:)
Értsd már meg, hogy nem mindenkinek van lehetősége intézkedni. Olyan macerás bejelentést tenni, befogadni akár ideiglenesen egy állatot, panziót fizetni stb. Erre vannak az állatvédők, nem? Hidd el, a kérdező mindent megtett, kiírta ide a kérdést, tett fel cuki képeket, talán még a fészbukra is kiposztolta. Most már valamit csinálhatnának az állatvédők is.
18-as besírtam az iróniádon :D
Lefogadom, hogy nőnemű a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!