Állatkínzásnak számít, ha a kutyát rágják a kukacok?
Ez kicsit olyan, mint a gondatlanságból elkövetett emberölés...
Már az állatkínzás valahol, hogy ilyen emberek (nem veszi észre...) állatot tartanak.
01:13!
Csak úgy tudok ilyet kérdezni, hogy van ez az oldal: Gyakori Kérdések /apróbetűvel/: amit máshol nem mertél...itt megkérdezheted.
Vagy talán nem jól olvastam?
Hát nagyon durva! Képek is vannak ahogy a kutyában ott vannak a kukacok. Persze ezt nem vették észre, csak azok akik kivitték.
De hogy lehet az hogy senki nem vette észre? Nem tom hány gondozó dolgozik ott, és aszem négy állatorvos.
:-(
Tessék, itt van, kicsit kell csak lejjebb olvasni: [link]
az illatos úti "menhely" (ahogy a médiában hirdetik), ahol minden szép és jó, a kutyákat gondosan tartják, meggyógyítják, majd felelős gazdához adják, sőt, utólag ki is mennek ellenőrizni, hogy minden ok-e. Ez egy ilyen fasza hely ám, tessék csak nyugodtan ide hordani a megunt, véletlenül becsúszott alomból született kutyákat!
Jah, én azt hittem magánszemélyről van szó, nem tudtam h telep...
Én a helyedben sürgősen írnék akár a Naplónak vagy valami ilyen műsornak (valami bizonyítékot csatolj)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!