Az alabai fajta kutyák, év után megvadulnak mint a kaukázusiak?
az "ez" egy zé.
ő pl tuti fiatalabb 2 évesnél, különben a kislánynak már hiányozna egy-két végtagja.
Figyeljetek:
Mikor valaki pl. elmegy egy menhelyre, nem biztos, hogy ismeri az adott kutya fajtát, de tetszik neki, és érzi h neki az kell...:)
mikor nekem elhozták ezt a kutyát, én is igy éreztem, és szerintem jól döntöttem h megtartottam, mert szeretem, és ő is bizik bennem (hogy honnan tudom ezt: pl. sétáltatni akartam vinni, bátyámmal nem ment, lefeküdt és nem mozdult, ezt ugy szintén anyummal) , de velem elsőre jött, 1óra alatt sikerült megtanitanom ülni 8lehet hogy nem fogjátok elhinni, de igy van, megtanulta..:) ) Haza fele jövett, már póráz nélkül is, nyugodtan jöött melettem, és nm kószált...:) ) Szóval ezért van ilyen kutyám, mert szeretem, és csak meg szerettem volna kérdezni, h ezz a kutya is netalántán olyan ( igen, mint a kaukázusi, mert tapasztaltam, 3kutya is, nem hamarabb, igaz nem 5csillagosan bántak velük, de nem is rosszul, de megvadultak, mind a 3 kettő éves korában....)
És ezz a kutya, nagyon szeretem, és igen, jól bánok vele, azon vagyok, h mindig a legjobb legyen neki, tudja ki a falka vezér, és igy is cselekszik..:) (am kis lusta...xD )
Az ezz..igazz 1z, de megszokás..:D :P
2. gyönyörü kutya...
3. amit én tapasztltam, azt én tapasztaltam, szóval simán meg lehet renditeni amit mondtam...:)
A pásztorkutyák (kau, káj, kangal, kuvasz, stb.) nem vadulnak meg, ha biztosítva van nekik a megfelelő életkörülmény. Ezek a kutyák általában egygazdásak és szigorú rangsor szerint élnek, ezért előfordulnak bizonyos időszakok, amikor bepróbálkoznak és át akarják venni a falkavezérséget. Ez életük során többször is megtörténhet. Ezért kell hozzájuk kemény, következetes gazda.
Kikötni tilos. Őrző-védőztetni tilos. Tudnia kell, hogy hol a helye a családban és akkor nem lesz semmi gond.
Egyébként gratulálok, mert az alabai Európának ezen a felén igencsak ritka. Remélem sok örömöd leled benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!