10-11 órát kibír egyedül egy felnőtt kutya (házban)?
1es vagyok.
Ahogy már írtam, a kutyák "személyiségétől" függ leginkább, hogy kibírják-e (nálam ezt azt jelenti, hogy nem rombolnak, nem piszkítanak be, nem válnak frusztrálttá), de semmiképp nem jó megoldás őket, vagy őt napi 11 órára otthon hagyni egyedül!
Kibírni mindegyik kibírja, mert hát muszáj neki, az más kérdés, hogy fog-e rombolni, bepiszkít-e.
A ház alatt kertesházat értesz? Nekem kéthetente kell majd a kutyámat itthon hagynom egy teljes napra. Vagy panzió lesz belőle vagy kiköltözik az előszobába. Vagy kitámasztjuk az ajtót vagy készítünk egy kutyaajtót, mert nem szeretném, hogy ilyen sokáig kelljen tartogatnia, meg azt sem, hogy rákényszerüljön arra, hogy bent végezze el a dolgát.
utolsó vagyok
Most olvasom az előző válaszokat, és igaza van annak a válaszolónak, aki felhozta a kutyák személyiségét. Nem mindegy pl. hogy kis -vagy nagy mozgásigényű kutyáról van -e szó... Az én egyik labimmal pl szerintem semmi gond nem lenne, ő csak fekszik kb. egész nap, viszont a másik labim tuti nem bírna ki annyit, neki jóval nagyobb a mozgásigénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!