Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 10-11 órát kibír egyedül egy...

10-11 órát kibír egyedül egy felnőtt kutya (házban)?

Figyelt kérdés
2014. jan. 28. 16:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
33%
Ez leginkább az adott kutyától függ. Az enyéim közül az egyik kibír, a másik már kevésbé... De rendszert nem szabad belőle csinálni.
2014. jan. 28. 16:49
 2/11 A kérdező kommentje:
Hát sajnos pont, hogy rendszer lenne. Mert anyukám ennyit van távol itthonról. Én pedig valószínűleg megyek külföldre dolgozni. 2 kutyánk van, az egyik az enyém. Őt később magammal vinném, a másik maradna itthon.
2014. jan. 28. 16:50
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha tudod, inkább hagyd otthon a másik kutyát is. Ha ketten vannak, lefoglalják egymást.
2014. jan. 28. 16:54
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
a kecském kibirja a nap 24 orájába non stop a házambaq
2014. jan. 28. 16:57
 5/11 A kérdező kommentje:
Biztosan nem hagyom itt hosszabb távon, mert nagyon kötődünk egymáshoz és nem pár hónapra mennék, hanem évekre tervezem. Amúgy is elég idős, szeretnék minél több időt vele tölteni.
2014. jan. 28. 16:58
 6/11 anonim ***** válasza:

1es vagyok.

Ahogy már írtam, a kutyák "személyiségétől" függ leginkább, hogy kibírják-e (nálam ezt azt jelenti, hogy nem rombolnak, nem piszkítanak be, nem válnak frusztrálttá), de semmiképp nem jó megoldás őket, vagy őt napi 11 órára otthon hagyni egyedül!

2014. jan. 28. 17:07
 7/11 anonim ***** válasza:
38%
Még,hogy egyedül van az hagyján,de a pisi,kakit ennyi ideig kibírni,az sok! Időnként meglehet csinálni.De ha ez rendszeres akkor a veséje tönkre megy a kutyának!
2014. jan. 28. 17:07
 8/11 anonim ***** válasza:
Én szerintem ez csak szoktatás kérdése, gondolom nem anyukád lenne az egyedüli, aki reggel mondjuk munka előtt levinné őt, majd utazik a melóba mondjuk másfél órát, dolgozik nyolcat, hazamegy, és akkor tudja levinni megint. Az viszont szerintem fontos, hogy előtte -utána is legyen alaposan kimozgatva, plusz legyen neki egy-két játék a lakásban, hogy el tudja agát foglalni napközben, és ne a szőnyeg sarkát kezdje el rágni...
2014. jan. 28. 17:08
 9/11 anonim ***** válasza:

Kibírni mindegyik kibírja, mert hát muszáj neki, az más kérdés, hogy fog-e rombolni, bepiszkít-e.

A ház alatt kertesházat értesz? Nekem kéthetente kell majd a kutyámat itthon hagynom egy teljes napra. Vagy panzió lesz belőle vagy kiköltözik az előszobába. Vagy kitámasztjuk az ajtót vagy készítünk egy kutyaajtót, mert nem szeretném, hogy ilyen sokáig kelljen tartogatnia, meg azt sem, hogy rákényszerüljön arra, hogy bent végezze el a dolgát.

2014. jan. 28. 17:21
 10/11 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok

Most olvasom az előző válaszokat, és igaza van annak a válaszolónak, aki felhozta a kutyák személyiségét. Nem mindegy pl. hogy kis -vagy nagy mozgásigényű kutyáról van -e szó... Az én egyik labimmal pl szerintem semmi gond nem lenne, ő csak fekszik kb. egész nap, viszont a másik labim tuti nem bírna ki annyit, neki jóval nagyobb a mozgásigénye.

2014. jan. 28. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!