Kutyaalom vagy pelenka? Hogy lehet kiszoktani a kutyát?
És felveszed ilyenkor? Megsimogatod, ha látod, hogy fél vagy mit csinálsz?
Egyébként ha 100x dönt úgy a kutya, h ő a házban szeretné elvégezni a dolgát, akkor te 101x is kiviszed, és ez nem csak a pisi/kaki témára vonatkozik, hanem mindenre a nevelésben. Erre készülj fel, mert beaglet vettél magadhoz!
Nem én vagyok a bunkó,azért mert felelőtlenül vettetek magatokhoz egy élőlényt.
Sajnálom apukádat,de ez nem kifogás arra,hogy anyukád nyilván össze van zavarodva,és neki azonnal kutya kell.Egy ilyen nagy döntést nem így hozunk meg.Mert egy kutya bizony nagy döntés,10-15 évig ránk van utalva.
Egyébként csak ismételni tudom a többieket.Az alom sem segít,mert a kutya nem azt nézi,hogy mi van a talpa alatt,hanem azt,hogy BENT csinálja a házban.
A kutyabox is jó ötlet lehet,de nem megfelelő használat következménye elsülhet a fordítottján is.
Ha meg ugatnak titeket a kutyák,ne foglalkozz velük,azzal sem,hogy a tied mit reagál.Ne nyugtasd,ne babusgasd,mert a kutya ezt nem úgy értelmezi...hanem dicséretként értelmezi,ebből kifolyólag megtanulja,hogy így kell viselkedni,ha kutya van a közelben.Ebből pedig egy antiszociális,esetleg agresszív kutya lesz.
És akkor nem a szobatisztaság lesz a legnagyobb gondod.
Olvass utána a szobakennel vagy box helyes használatának és szerezzetek be egyet.
(Oltás nélkül pedig semmilyen kutyát nem hozunk el,főleg nem szaporítótól.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!