Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha kiadnád a lakásodat,...

Ha kiadnád a lakásodat, engednél oda kutyásokat?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy van egy lakásotok amit szeretnétek kiadni. Mondjuk legyen félig bútorozott. Kiadnátok kutyásoknak? Most mindegy, hogy kicsi-nagy, kan, szuka, öreg, kölyök. Ha nem, akkor mi lenne a kifogás? Ha igen, akkor miket vártok el, mi alapján döntitek el, hogy melyik kutyás jelentkezőt választjátok?

Gondolom már Ti is sokszor belefutottatok abba, hogy nem is akartak hallani a kutyáról/macskáról a tulajdonosok. Ilyenkor sokan azt gondoljuk, hogy nem volt még négylábú barátja vagy képzavarban él, nem tudja, hogyan is lehet egy állattal normálisan/tisztán együtt élni. Na de Ti, mint kutyások, mit várnátok el egy másik kutyástól a saját lakásotokban?

2014. jan. 27. 15:41
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Én igen, kiadnám kutyásnak. Ha esetleg kárt csinál a kutya, majd ők állják a javítást... Macskásnak nem adnám ki, se csincsillásnak. Szeretem az állatokat, de ezek aztán sokkal durvábban vandálkodnak, mint egy kutya :D
2014. ápr. 18. 10:51
 32/35 Firestorm ***** válasza:

Csincsilla?Mit vandálkodik?:)

Nekünk is van és eddig a 2 év alatt semmit nem rombolt le,rágott meg,pedig szokott szabadon mászkálni felügyelet mellett,azon felül emeletes ketrecben van :)

Macskásnak én sem adnám ki...Már csak,ha azt megnézem,hogy pároméknál az egyik macska milyen pusztítást végez nap mint nap.Szívem szerint nyakon vágnám azt a dögöt.Viszont a másik macska nem csinál ilyeneket.

2014. ápr. 18. 11:26
 33/35 anonim ***** válasza:

Testvérem csincsillái kidaráltak egy jó nagy darabot a könyvszekrényből. Ja és több könyv gerincét is megették. :)

Volt egyiptomi ugróegere is (jaculus), na az meg célirányosan kibontotta a falat (!!!).

2014. ápr. 18. 19:28
 34/35 anonim ***** válasza:

Érdekes kérdés, elgondolkodtatott.

Tisztaságmániás vagyok - komolyan:) Van kutyám, aki ugyan nem hullajtja a szőrét, de pl. naponta porszívózok és port törlök, mert rettenet poros a lakás és nem szeretném ha szegény eb porcicákban mászkálna.

Viszont nagyon szeretem az állatokat és ezért hajlandó vagyok kompromisszumokra - egy időben rendszeresen vigyáztam egy szőrhullató kutyára, viszont óránként, négykézláb szedegettem a szőnyegről a szőrt, mert féltem, hogy úgy összegyűlik, hogy kitakarítatlan lesz.

Ha jól nevelet a kutya, macska és rendben tartják a lakást akkor mehet, de én nem néznék szét jobban, mivel ami másnak még simán tiszta az nekem már koszfészek:)

A férjem szerint kirimánkodnám, hogy én járjak takarítani, mert az csak akkor lenne tiszta:)

2014. ápr. 25. 10:15
 35/35 anonim ***** válasza:
Nekünk volt kutya nélküli albérlőnk, és olyan koszt, mocskot, trehányságot még nem láttatok, mint ami ott volt, amikor kiköltöztek akkor 2 hétig súroltam, festettem, mert nem volt állapot komolyan, ellenben később a kutyás kislány olyan tisztaságott tartott, hogy öröm volt nézni.
2014. ápr. 25. 10:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!