Ha kiadnád a lakásodat, engednél oda kutyásokat?
Tegyük fel, hogy van egy lakásotok amit szeretnétek kiadni. Mondjuk legyen félig bútorozott. Kiadnátok kutyásoknak? Most mindegy, hogy kicsi-nagy, kan, szuka, öreg, kölyök. Ha nem, akkor mi lenne a kifogás? Ha igen, akkor miket vártok el, mi alapján döntitek el, hogy melyik kutyás jelentkezőt választjátok?
Gondolom már Ti is sokszor belefutottatok abba, hogy nem is akartak hallani a kutyáról/macskáról a tulajdonosok. Ilyenkor sokan azt gondoljuk, hogy nem volt még négylábú barátja vagy képzavarban él, nem tudja, hogyan is lehet egy állattal normálisan/tisztán együtt élni. Na de Ti, mint kutyások, mit várnátok el egy másik kutyástól a saját lakásotokban?
Csincsilla?Mit vandálkodik?:)
Nekünk is van és eddig a 2 év alatt semmit nem rombolt le,rágott meg,pedig szokott szabadon mászkálni felügyelet mellett,azon felül emeletes ketrecben van :)
Macskásnak én sem adnám ki...Már csak,ha azt megnézem,hogy pároméknál az egyik macska milyen pusztítást végez nap mint nap.Szívem szerint nyakon vágnám azt a dögöt.Viszont a másik macska nem csinál ilyeneket.
Testvérem csincsillái kidaráltak egy jó nagy darabot a könyvszekrényből. Ja és több könyv gerincét is megették. :)
Volt egyiptomi ugróegere is (jaculus), na az meg célirányosan kibontotta a falat (!!!).
Érdekes kérdés, elgondolkodtatott.
Tisztaságmániás vagyok - komolyan:) Van kutyám, aki ugyan nem hullajtja a szőrét, de pl. naponta porszívózok és port törlök, mert rettenet poros a lakás és nem szeretném ha szegény eb porcicákban mászkálna.
Viszont nagyon szeretem az állatokat és ezért hajlandó vagyok kompromisszumokra - egy időben rendszeresen vigyáztam egy szőrhullató kutyára, viszont óránként, négykézláb szedegettem a szőnyegről a szőrt, mert féltem, hogy úgy összegyűlik, hogy kitakarítatlan lesz.
Ha jól nevelet a kutya, macska és rendben tartják a lakást akkor mehet, de én nem néznék szét jobban, mivel ami másnak még simán tiszta az nekem már koszfészek:)
A férjem szerint kirimánkodnám, hogy én járjak takarítani, mert az csak akkor lenne tiszta:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!