Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha kiadnád a lakásodat,...

Ha kiadnád a lakásodat, engednél oda kutyásokat?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy van egy lakásotok amit szeretnétek kiadni. Mondjuk legyen félig bútorozott. Kiadnátok kutyásoknak? Most mindegy, hogy kicsi-nagy, kan, szuka, öreg, kölyök. Ha nem, akkor mi lenne a kifogás? Ha igen, akkor miket vártok el, mi alapján döntitek el, hogy melyik kutyás jelentkezőt választjátok?

Gondolom már Ti is sokszor belefutottatok abba, hogy nem is akartak hallani a kutyáról/macskáról a tulajdonosok. Ilyenkor sokan azt gondoljuk, hogy nem volt még négylábú barátja vagy képzavarban él, nem tudja, hogyan is lehet egy állattal normálisan/tisztán együtt élni. Na de Ti, mint kutyások, mit várnátok el egy másik kutyástól a saját lakásotokban?

2014. jan. 27. 15:41
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
84%
Igen,de csak ha valamennyire ismerem.Mondjuk aki az utcán is felszedi a kakit az ebe után,az már más kecójában sem lesz igénytelen.Vadidegennek viszont soha,mivel ha szétvizeli a kutya a parkettát,nehezen hajtom be rajta.
2014. jan. 27. 16:09
 12/35 sippara ***** válasza:
86%
Csak kutyásnak adnám ki. Megfelelő szerződéssel (körbefényképezzük a lakást kitakarítva eredeti állapotban, kiköltözéskor tudjak róla egy ugyanolyan képsorozatot készíteni), nyilván olyan embernek, aki személyes találkozás(ok) alkalmával normálisan, szimpatikusan viselkedik.
2014. jan. 27. 16:29
 13/35 anonim ***** válasza:
70%
Jövő nyártól van egy ilyen kiadó lakásom Újpesten, ha érdekel valakit ;)
2014. jan. 27. 17:41
 14/35 anonim ***** válasza:

Én kiadnám, ha a bérlők szimpatikusak. Úgyis fizetnek kauciót, tehát ha bármi tönkremegy, megsérül, vissza lehet tartani.

Én még csak macskával kerestem albérletet, volt, aki már a telefonban megkérdezte, hogy nem-e lehetne a cicát az erkélyen tartani...?

2014. jan. 27. 18:46
 15/35 anonim ***** válasza:

Nekem is van kutyám lakásban. Szerencsére saját lakás..

De mikor átmenetileg kiadtuk, jöhetett volna kutyás. Azzal a feltétellel, hogy kapnak 2-3 hét próbaidőt. Ami annyit takart, hogy hetente 1x felugrottunk volna szétnézni a lakásban, hogy van-e valami kár, plusz körbe kérdeztem volna pár szomszédot hogy ugat-e egész nap a kutya..meg úgy egyébként is (mert nyilván csak a miénk a lakás, és nem lett volna éppen pozitív, ha előtte az éppen ott lakók kutyája megbélyegzi a szomszédok véleményét a lakásról).

Na most, 3 kutyás jelentkezett. Miután elmondtuk a feltételeket, egyik sem vette ki a lakást, mondván őket ne zavarjuk. Plusz ugye a kutyájuk sem éppen úgy viselkedett a találkozáskor ahogy éppen egy jól nevelt kutya..

Na most ha valakinek jól nevelt kutyája van, az nem borul ki ha 3 héten keresztül heti 1x 5 percre felugrok szétnézni, persze előzetes megbeszélés után.

Így nem vették ki kutyások a lakást.

2014. jan. 27. 19:27
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

kicsit off: én pont most költözöm új albérletbe, és a helyzet siralmas. borzasztó nehéz volt budapesten (!) csillió albérlet közül egyet találni, ami nem lepratelep, és beengednek a 7 éves kistestű mix kutyámmal.

mindenhova vittem a tabletemet, hogy megmutassam, milyen kutyáról is van szó, referenciát előző tulajtól, hogy a kutya nem rongált semmit, senkit nem érdekelt. :(

végül egy bácsinak megesett rajtunk a szíve, és kivettük az ezredik megtekintett lakást, de kiegészítette a szerződést azzal, hogy kutya által okozott kárt mi térítünk, ami alap.

nemtudom a tulajoknak milyen elképzelésük van egy benti kutyáról, de ezek szerint ha kimegy egy ilyen tulajdonos a városligetbe a millió kutyához, akkor minden gazdit egy igénytelen senkinek néz, és azthiszi mindegyik kutyás lakása romokban van?

ráadásul én csak bútorozatlan lakást kerestem, ahol nem volt semmi a konyhaszekrényen kívül, és így se..

2014. jan. 27. 22:13
 17/35 anonim ***** válasza:
én is kiadnám márciustól, normális szerződéssel, lehet jelentkezni :D
2014. jan. 27. 23:54
 18/35 anonim ***** válasza:
11%
Nekünk valóban van kiadó lakásunk és: NEM! Szerintem ez egy képzavar, hogy akinek van kutyája az minden kutyát szeret. Hát ez nem így van. Én speciel csak a saját kutyáim szeretem, és az égvilágon semmi kedvem egy idegen kutyájáz alkalmazkodni vagy együtt élni vele. Épp elég az is, hogy egy ember odajön. Nem akarom, hogy idegen állatok befolyásolják az én kutyáim és macskám életét.
2014. jan. 28. 14:57
 19/35 anonim ***** válasza:
utolsó: miért, te lakótársat keresel?
2014. jan. 28. 15:24
 20/35 anonim ***** válasza:
0%
Nem, hanem több ház van a kertünkben...
2014. jan. 28. 15:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!