Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A barátnőmék kutyát karnak a...

A barátnőmék kutyát karnak a házhoz, de nem nagy kutyások, milyen kutyát vegyenek?

Figyelt kérdés

Volt már több kutyájuk, de nekik csak házőrzésre kell. Nem vinnék sétálni, nem ápolnák a bundáját. Előzőek is így jártak. Már sikerült lebeszélnem őket a labradorról, mert szerintem egy olyan kutya meghülyülne abban az életvitelben.

Valami kis-közepes termetű, rövidebb szőrű kutya kellene nekik. Gondoltam a spánielre, de neki is ápolni kell a hosszú bundáját.

Menhelyi kutyus szóba sem jöhet náluk, nekik mindenképpen valami fajta tiszta kutya kellene... nem értek velük egyet, de hát ők tudják, de azért nem szeretném, hogy a hülye döntésük miatt szenvedjen egy kutya.

2014. jan. 22. 20:19
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
jajj, értem, akkor ezer bocs és száz anyamedve :) azt hittem hogy fiú vagy. De ettől függetlenül még ugyan az a véleményem, madarat tolláról, embert barátjáról.
2014. jan. 24. 11:27
 22/22 A kérdező kommentje:

A barátnőm szülei nem a barátaim :D És ők akarják a kutyust, pontosabban az apja. Az egész család macska manias, náluk a cicak a teljhatalmú urak.

Kutya téren úgy vannak mint a régi paraszt bácsik, azért van, hogy a ház őrzésével megszolgálja az ételt.

Az én családomat fura bogárnak tartják, mert itt minden nap fésülve van a kuty, lába meg van mosva, az ágyamban alszik, és anyu ruhákat varr neki, mert kistestű és téli séták alkalmával fázik.

2014. jan. 25. 01:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!