A barátnőmék kutyát karnak a házhoz, de nem nagy kutyások, milyen kutyát vegyenek?
Volt már több kutyájuk, de nekik csak házőrzésre kell. Nem vinnék sétálni, nem ápolnák a bundáját. Előzőek is így jártak. Már sikerült lebeszélnem őket a labradorról, mert szerintem egy olyan kutya meghülyülne abban az életvitelben.
Valami kis-közepes termetű, rövidebb szőrű kutya kellene nekik. Gondoltam a spánielre, de neki is ápolni kell a hosszú bundáját.
Menhelyi kutyus szóba sem jöhet náluk, nekik mindenképpen valami fajta tiszta kutya kellene... nem értek velük egyet, de hát ők tudják, de azért nem szeretném, hogy a hülye döntésük miatt szenvedjen egy kutya.
A barátnőm szülei nem a barátaim :D És ők akarják a kutyust, pontosabban az apja. Az egész család macska manias, náluk a cicak a teljhatalmú urak.
Kutya téren úgy vannak mint a régi paraszt bácsik, azért van, hogy a ház őrzésével megszolgálja az ételt.
Az én családomat fura bogárnak tartják, mert itt minden nap fésülve van a kuty, lába meg van mosva, az ágyamban alszik, és anyu ruhákat varr neki, mert kistestű és téli séták alkalmával fázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!