Az ivartalanított kan kutya jelöl még attól, hogy ivartalaníttatva van?
A falkasorrendel max akkor van baj ha felül akar jelölni a kutya, egyszer kipróbáltam olyan gyorsan még nem futott el fától :D
Sőőőtt hág más kutyákat a jelenlétemben szörnyű.. lehet csak a 90. helyen vagyok.. tudnám hogy akkor mért jön ki bárhonnan 1-2. szóra ? :)
Ha már el kezdett jelölni és utána ivartalanítjátok akkor fog jelölni szinte biztos. Szukáknál is van amelyik emelt lábbal pisil és jelöl.. Ennek semmi köze a falkasorrendhez
Sejtettem, h ilyesmi lesz a dolog mögött :D
Amúgy sokan a növényzet miatt szokták kérdezni (tudod, h kiég a kertben a kan jelölésével), én egyből erre gondoltam :)
Sippara kérdése merült fel bennem is :D :D :D JOGOS!!!
Ha a kutya lakásban jelöl, akkor ő a vezető.
Kint meg jó hogy jelöl, hiszen pisilnie kell :D
Az viszont, hogy egy kutya hág más kutyát a gazdi jelenlétében, akkor is bunkóság, ha egyébként szófogadó!!!!!
Utolsó válaszolónak.!!
Én úgy akartam fogalmazni ezt a mondatot, hogy ha ki lesz heréltetve a kan kutyám attól még fog-e jelölni az udvaron mert én nem lakásban tartom vagy esetleg még sétáltatás közben jelöl-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!