A tenyésztők ezt hogyan oldják meg?
Láttál már Cesar Millan filmet?
Lehet több kutyával is foglalkozni egyszerre.
Nálunk minden nap másik a kiválasztott.
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó ez nem semmi amit csinálsz :)
5. és Akiteki - na ezért írtam ki a kérdést, mert az milyen, hogy más valaki foglalkozik a kutyáival és én is hallottam már ezt, hogy vannak akik így csinálja. Az hogy mindennap másik kutya a kiválasztott azért nem a legjobb, mire újra sorra kerül eltelik egy-két nap. Nincs meg az igazi mindennapos kutya-gazda kapcsolat. A C.M. sorozatban nem igazán mutatják ám a falka életét, csak néha pár percre és ott is sokan foglalkoznak velük nem egy ember. Lehet együtt tartani sok kutyát, de nem lesz olyan a kapcsolat mint egy átlag gazdánál aki sokat foglalkozik azzal az egy szem kutyájával. Az utolsó válaszolót ki kell itt is emelnem, mert ő tényleg folyamatosan foglalkoztatja őket és mindet úgy ahogy az a korának, aktivitásának megfelelő.
Félreéltettél: Attól, hogy nem viszem el minden nap mindegyiket sétálni, az nem jelenti, hogy a nap többi részében be van zárva a kennelbe és rá se nézünk. Igaz, kennelünk sincs, bezárni sem tudnám őket. A szobában egész nap velünk vannak és a kertben is jut mindenkire egy kis idő napközben. Meg egy-egy simi amikor elmegyek mellette vagy idejön a lábamhoz. :)
Szerintem 3-4 kutya felett már igen nehéz megoldani, hogy minden nap mindenkivel tudatos foglalkozás legyen. A 10 éves kutyáimat meg már nem igazán kell tanítani semmire, nekik az a buli, ha kimegyünk a mezőre futkározni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!