Magyarországon vannak Hokkaido kutya tenyésztők?
Üdvözlök mindenkit!
Nagyon meglepett, hogy ennyire "jól" értesültek az emberek itthon a Hokkaido fajtáról :-)
Jelenleg 3 db van belőle Magyarországon: 2 fehér, ők az én kutyáim, Japánból érkeztek, a fajta őshazájából, Hokkaido szigetéről.
És van egy vörös kan, aki Lengyelországból lett importálva.
Európában kb 50-80 db Hokkaido van, nagyon ritka kincs!
Én nem Gyulán lakom, hanem Budapest mellett, és valóban Shibákat is tenyésztek.
Hokkaido kölykök a napokban fognak születni, ez lesz az első alom Magyarországon, és az első fehér alom Európában,Japán import szülőktől.
Üdv,
Illés Krisztina - Itadaki Kennel
www.hokkaido-ken.eu
Szia Kriszta!
Bocsi, le vagyok maradva, nekem még a kölyök képek ugranak be. A Gyulán én is meglepődtem, de hát nemrég költöztetek :)
Ha már itt vagy, világosítsd fel légyszi a kérdezőt a fajtáról, mert gyanítom hogy nem sokat tud róla ő sem és mások sem.
Szia Gyöngyi,
Gyulán egy másik shiba tenyésztő lakik, sokszor összekevernek vele :-)
Mit is mondhatnék a fajtáról... a legjobb, legszebb, legokosabb, legszófogadóbb, legvidámabb... imádnivaló :-)
Pont jó a mérete (nem kicsi, nem nagy), a szőrét nem kell ápolni,és mivel vadász kutya, jól kijön más kutyákkal (persze csak azokkal, akiket ismer, együtt élnek vele).
Imád játszani, soha nem fárad el.
Amiért én rajongok értük: mindig csóválják a farkukat, mindig vidámak.
En is szeretnek kerdezni a fajtaval kapcsolatba. Kis Gyerekek melle mennyire ajanlott? Mennyire jo hazorzo kutyak? Mennyire engedelmesek?
Tovabba milyen arkategiriaba esnek?
Elore is koszonom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!