Tudnátok általatok megbizhatónak tartott francia bulldog tenyésztőt ajánlani? Tudom sok hasonló kérdés van, de nem tudom mire figyeljek a tenyésztők oldalán.
Nem, ennyiért már kapsz törzskönyves kutyust bőven...Facebookon találsz bulldogos csoportokat, van egy ♡Bulldog Birodalom♡ és egy Bulldogosok nevű, ott kaphatsz bővebb tanácsokat, de akiket én ajánlanék, ahonnan én vennék, az:
Hrasi Bulls kennel
Extrabull kennel (Nagy Péter)
Süd-Russian kennel
Gold Sierra kennel esetleg
amire figyelj: lásd a szülőket, azok is legyenek törzskönyvesek, kérdezz rá az eü. szűréseikre...a gyerekeknek is legyen törzskönyvük (bár ez most bajos, egy papírt fogsz kapni, ami alapján később kiállítható, mert ha jól tudom most szünetel a tk kiadás)
figyeld meg hogyan tartják őket...
jobbat nem tudsz, Nagy Péternél szépségesek mindig, ez egy új kennel, de minőségi kutyusokkal, most van két picike.
Még a maraházi kennelnél szoktak lenni, ennél olcsóbban, szétnézhetsz, valakinek bejön, valakinek nem.
Az ár amit te mondtál törzskönyvesre, tenyésztőtől reális, hobby célra meg aztán főleg.
a kiállítási minőség az inkább 150-300 000 körül van, de az nektek nem hiszem hogy fontos lenne...
akkor az ár tökéletesen megfelel, mindenképpen kennelben nézz szét, és ha azt szeretnéd, hogy egészséges társad legyen, ivartalaníttasd még amíg fiatal (egy év alatt), és a daganatos megbetegedések tömkelegét előzöd meg vele, kiváltképp ha szuka a kutyus...
Öröm olyan emberről olvasni aki kedvencnek akarja, megteheti, hogy tenyésztőt támogat és nem szaporítót, és nem akarja ellettni, fedeztetni a kutyát...
csudijó gazdi leszel:)
de egyébként szétnézhetsz a fent említett fórumokban (én is tag vagyok), vannak kvázi örökbefogadható kutyák is, bár ők inkább felnőttek....a neten hirdetésből szedjük ki őket, ingyen elvihetők mert költöznek/baba jön/megunták...
persze sajnos ott semmi tk vagy ilyesmi nincsen...
a te döntésed:)
ha mindenképp kölyök, akkor tényleg tenyésztő:) és mondom, örül a szívem:)))
olyan hirdetések vannak, hogy sír az ember szíve...az én kutyusom is egy ilyen hirdetett, ólban tartott, leelletett szerencsétlen volt...úgyhogy mindenkinek reszpekt aki nem ilyen embereket támogat, nem ilyen helyekről vesz babákat, és felelősségteljes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!