Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek ezek tisztavérű...

Teoop kérdése:

Szerintetek ezek tisztavérű szibériai huskyk?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

#kutya #husky #fajtiszta #tiszavérű #szibériai.
2014. jan. 21. 17:57
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
0%
13:10-es vagyok.. Ismételtem köszönöm a utánam hozzászólóknak ;) Nektek milyen kutyáitok vannak? Nem mindenki teheti meg, amúgy meg tudtam hogy ez lesz... Végül is egy szar szemétláda, nagyképű ember vagyok, csak mert nem vagyok dúsgazdag és szeretem a kutyáimat.. köszönöm szépen ( nem kellenek további kommentek hozzám kapcsolódóan, nem szeretnék vitázni)
2014. jan. 26. 15:01
 32/34 Akiteki ***** válasza:
100%

"Nem szeretnék vitatkozni". Mondta a rablógyilkos a bíróságon, mire a bíró belátta, hogy ne üsse bele az orrát más magánügyeibe... Ez tényleg így szokott zajlani. :)

Hagyja békén mindenki, nehogymár valakit is bántson a sok kóbor kutya és beteg szaporítmány. Az a helyzet, hogy ez sem magánügy. Majd akkor lesz magánügy, ha megszűnnek a sintértelepek, menhelyek és mindenki tudatosan vásárolt kutyát, nem hagyják magukat az emberek átverni. Amíg ez nem történik meg, ez közügy. Sajnáljuk, de nem lehet elmenni mellette szó nélkül.

2014. jan. 26. 18:15
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szeretheted a kutyádat, ha közben meg kizsákmányolod. Nekem is két szukám van, mégsem érzek mindenáron késztetést arra, hogy szaporitgassam őket össze-vissza. Egyik ivartalanitott, a másik meg be van jelentve a dokinál ivartalanitásra.. Addig még ennyi menhely van meg sintértelep meg kidobott kutya, nem lehet elmenni ezek a dolgok mellet behunyott szemmel. Persze neked könnyű. Lehozod az almot, bezsebeled a pénzt, aztán enni, a kidobott kutyákkal majd foglalkoznak az állatvédők.

Azt meg senki nem mondta, hogy gazdagnak kell lenni, ahhoz hogy kutyád legyen, de nem is lehet kifogás. Annyi lehetőség van, teli vannak a menhelyek, még oylan kutyákkal is akik ugyanúgy hordozzák a fajtajelleget mint a szaporitottak, csak éppen nem támogatsz vele egy szaporitót, sőt még szebbekkel. Ha pedig tényleg izig vérig fajtatiszta kutyát akar valaki, akkor lehet gyüjtögetni. Aki mercedest vagy BMW-t akar, az sem a kinai piacon veszi meg a másolatot belőle és ez még jóval drágább, mint egy kutya. Nekem is van mentett kutyám és nagyon jó kutya. Ja és még gazdag sem vagyok, egyetemre járok és igyekszem jól tanulni, hogy kapjam az ösztöndijat, meg amikor tudok járok dolgozni, a szüleim nem keresnek jól. Szóval mindent meglehet oldani csak akarni kell, meg türelmesnek lenni. Tapasztalatból tudom. Még mielőtt avval jöttél volna, hogy biztos valami gazdag ficsúr vagyok.:)

A másik meg, hogy vakbél műtétre miért nem visznek be csak úgy valakit az utcáról, hogy elvégezze? A kutyák életével miért kell játszani szaktudás nélkül?

2014. jan. 26. 19:43
 34/34 anonim ***** válasza:
100%

31 igen az vagy aminek mondod magad, ha nincs pénzed és még neki állsz "almokat lehozni".

Éppen ezért te nem szereted a kutyáidat.

Az átlag ember akkor szereti a kutyáját ha elviszi ivartalanítani, egyszer SEM szaporítja, és rendes körülmények között tartja és foglalkozik vele.

Nem nehéz, sok RENDES EMBERNEKnek megy minimálbérből is.

2014. jan. 27. 12:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!