Szerintetek ezek tisztavérű szibériai huskyk?
Törzskönyv nélkül NINCS tiszta vérű kutya!
Fajta jellegű keverék az összes, mivel nincs semmi amivel igazolni tudják,hogy esetleg nincs benne más fajta, nem tudhatod,hogy melyik szülőnek a felmenőibe volt esetleg malamut vagy husky/malamut mix, lehet hogy ezek a kölykök husky-nak néznek ki,de eleve nem is szépek,rosszúl vannak tartva semmi nem igazolja,hogy valóban husky-k lennének és meg akarod venni őket? -.-
De olvasgass csak utána!
Csak aztán ne ide gyere kérdezősködni,hogy vmi nem stimm és mire felnő kisebb/nagyobb kitudja milyenebb lesz..
Ilyen kölykökre nincs garancia,hogy husky-san fognak kinézni!
Egyik ismerősöm is szaporítótól vett Husky-t.Nagy álom fajtája volt,csak elég tudatlan volt vásárláskor.A "Husky-ja" inkább egy malamutra hajaz sokkal nagyobb és a szőre is másabb,mint egy Husky-nak.Kölyökként ezeket nem lehetett látni.Kék szemű volt a kölyök.
Egy ilyen alomnál ahol nincs törzskönyv,nem tudhatod milyen fajták jöhetnek elő a kutyádban, hasonló fajtákat is össze pároztathatnak..
Akiteki azt honnan vetted le hogy nem voltak féregtelenítve?
Egyébként a kis kerítésből meg a tiszta fűből nem feltétlen vágnám rá hogy rossz körülmények vannak.
A harmadik képet hosszasan elnézve úgy éreztem hogy ez a kiskutya vagy iszonyatosan depis vagy mentálisan sérült.
Jó mondjuk a kicsiknek szokott lenni ilyen fura szem állása, vagy fura tekintene de ezek itt valahogy nekem mind olyan szomorúnak tűnnek :(
A szemsarkuk ilyen vörös csipás vagy nem tudom mi az, de biztosan nem jó.
Csórikámék mind olyan hidegen néz, pedig ahogy a husky kölyköket eddig megfigyeltem, mindnek olyan kis gonosz tekintene van :) de ezek meg olyan letörtek.
Arról nem is beszélve hogy szerintem csak az első hasonlít egy huskyra, én azt mondanám első generációs keverékek valami hasonló fajtával.
A hasukból és a csipás szemükből.
Nem, a huskyknak nincs gonosz tekintetük, csak a kék szeműeknek. Általában vigyori, kedves fejük van. És ezeken tényleg látszik, hogy nem foglalkoznak velük, meg vannak riadva attól, hogy a fotózáshoz kézbe vették őket.
Hasát én is néztem hogy fel van-e puffadva, de nekem nem tűnt vészesnek. A csipás szemet meg nem tudtam hogy a férgességhez lehet kötni.
Egyébként ahogy elnézem ezt a bazos.sk-t, ez a helyi apród.hu :D
26 ha te szerinted annyira jó vagy, akkor miért nincs egy kenneled? Ja mert hogy esetleg nem tudnád hozni az elvárásokat? Akkor ne mond azt hogy te milyen jó vagy.
Én értem amit mondasz a papírral kapcsolatban, de most én mire higgyem el neked hogy a kutyáidba csak az van ami?
Lehet hogy úgy néz ki, de lehet hogy valamikor belecsúszott valami.
Ismerek nem egy olyan kutyát, amiről meg nem mondanád hogy van benne még más fajta is, pedig van.
Pl olyan hogy német juhász de valószínűleg az apja anyja valami félvér lehetett, mert magán a kutyán is látszik hogy nem azaz igazi, mégis ügye a gazdája azt mondja rá hogy német juhász, mert nem ért a kutyákhoz, de én meg felismerem.
Ha egy ilyen azt mondja a két utcával feljebb lakó, szintén valami hasonló adottságokkal rendelkező másik kutyásnak hogy hozzunk már le egy almot, akkor arra is azt fogják mondani hogy német juhász, és felrakják az expressre majd a gyiken fogják magukat fényezni hogy dehogy kell az a törzskönyv...
Kölyöknek még nem venné észre az ember, de amikor megnő a kutya, hát majd kifog sejleni hogy se a szőre, se az arc vonásai nem fognak stimmelni, és csak reménykedni lehet hogy valami betegség sem jön elő.
Persze az a gazda akit ezt a kölyköt majd megveszi, szintén azt fogja hinni hogy egy NJ-a van, mert ügye ha értene a kutyákhoz eleve nem venni ilyen helyről.
És akkor a végén ott fogunk tartani hogy ilyen zsemle színű kajla fülű, labrador fejű kis keverék, de hát az apja anyja "NJ" volt, tehát ez is az, és a fajta jellege csak pár generáció alatt el is veszett.
Elég megnézni egy első generációs husky keveréket, már onnan fel lehet ismerni hogy nincsenek finom átmenetek a bundájában, és durvább a szőre, nincs benne ezüst hanem csak mondjuk ilyen sima fekete-fehér, és mondjuk kilátszik a keverék vér a fején erősen.
13:10
Akkor az sem volt tenyésztő, csak egy törzskönyves szaporitó, amiből sajnos szintén sok van. Tenyésztő nem attól lesz valaki, mert letörzskönyvez egy almot, de leirta szépen az előttem hozzászóló.
Én nem lennék magamra ennyire büszke, hogy szaporitó vagyok...
Azt még végképp nevetséges állitani, hogy ezek fajtatiszta kölykök. Láttál már egyáltalán husky kölyköt? Ha nem értesz hozzá nem baj, de legalább ne mondj ilyen hülyeséget.
Igy néznek ki a gyönyörű husky babák:
Hol vannak a kérdésben linkelt kutyák ezekhez képest... Elég távol.
17:00
Mert, ha tisztességesen csinálná sehol nem lenne, meg elveszne a nagy nyereség, úgy meg már nem annyira jó buli almokat gyártani.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!