Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szökős a kutyám ha varnék...

Szökős a kutyám ha varnék neki egy súlyhúzó hámot és arra raknék valami kicsi súlyt csak éppen annyit hogy ne tudjon ugrani?

Figyelt kérdés
ez csak a délelőtti órákra szólna amíg az iskolában vagyok utána tudnék vele foglalkozni de nem tudom mit tegyek most össze raktunk több láncot így akkora mint a kert csak korlátozott de így nem jó és valami sürgős megoldás kellene tudom hogy most jönnek a leszidások meg minden hogy akkor minek tartok kutyát de annyira a szívemhez nőtt.
2014. jan. 20. 15:05
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
ezt kutyát nem terveztük az iskolából hazafele találtam. beleszerettem és hazavittem kész ennyi van ilyen
2014. jan. 20. 15:31
 12/21 anonim ***** válasza:

van egy olyan, hogy láthatatlan kerítés, nem tudom ismeritek-e...ez egy nyakörv, aminek a lényege, hogy ad egy pici áramütést, ha egy bizonyos területen kívülre megy, ami lehetne ugye az a hely ahol szökni szokott...ez egy kis csípés, semmi más, a lényeg, hogy kellemetlen, ezért abbahagyja...nkem több ismerősömnél bejött pl cane corsoknál. de bejöhet az is, ha szétnéztek és megnézitek hol lóghat el...

egyébként igen tiszteletreméltó az, ahogy foglalkozol vele.

van benne chip?van bilétája? ha elveszne, hogy haza tudják hozni.

2014. jan. 20. 15:34
 13/21 anonim ***** válasza:

egyébként van ilyen kutyavillanypásztor kerítés is, hasonló elven mint a nyakörv...pici csípés, de elég hogy ne kepesszen át rajta.

kérdezz ki ezekről profit:)

2014. jan. 20. 15:34
 14/21 anonim ***** válasza:
Az elektromos nyakörv szerintem jó ötlet, nálunk is bevált.
2014. jan. 20. 15:41
 15/21 A kérdező kommentje:
hááát nem tudom! szerintem az kínzás vagy paszz! am most ha szemét lenék azt kérdezném titeket is sokkolóval neveltek/nevelnek?
2014. jan. 20. 15:45
 16/21 A kérdező kommentje:
ez csak viccvolt sokkolós
2014. jan. 20. 15:45
 17/21 anonim ***** válasza:

hát kevésbé kínzás mint a súly rápakolása...a nyakörv ugyanis olyan, hogy kondícionálva tanítja arra, hogy mit nem szabad...nem tudom ismered-e a kondícionálásos tanulást...a lényeg:

olyat tesz amit nem szabad--megcsípi---mégegyszer olyat tesz---megcsípi--legközelebb már nem tesz olyat, meg se csípi...érdemes még picit rajtahagyni, megtanulja, hogy ha vár, és újra próbálja, akkor is megcsípi, tehát teljesen letesz erről.

nem örökre szól, csak egy időre amíg megtanulja...a fokozata állítható általában, de ki lehet próbálni kézen menniyre fáj...én próbáltam, nem nagyon...olyan, mintha megcsípkednének kb, ennyi. csak kellemetlen, nem fájdalmas.

nem olyan mint a sokkoló...

de a súly az rosszul is elsülhet, okozhat neki izületi bántalmakat:S

2014. jan. 20. 15:58
 18/21 anonim ***** válasza:
Az előttem szólókhoz csatlakozom, személyes tapasztalat alapján mondom. Terrierem van, mind1 h 2-3 órát labdáztam vele akkor is szökött. Vettünk elektromos nyakörvöt és azóta 1 szer se szökött el. Páran kritizáltak h nem túl humánus, de még mindig jobb mint ha cigányok fogják be, vagy elüti a kocsi. Azóta megszokta teljesen jól elvan.
2014. jan. 20. 16:11
 19/21 anonim ***** válasza:
Miután találtad az utcán valószínű, hogy eleve egy már beégett viselkedésmintáról van szó. A villanypásztoron kívül megoldást jelenthet még ha amíg nem vagy odahaza egy kennelbe teszitek aminek a teteje befelé hajlik, így nem tud megkapaszkodni a tetején, hogy átbillenjen rajta vagy beviszitek a házba és szobakutya.
2014. jan. 20. 17:52
 20/21 anonim ***** válasza:

Sajnos ha tényleg annyira szökős, akkor sanszos, hogy nekifutásból átrohan a villanypásztoron, inkább bevállalja azt a kis fájdalmat, csak mehessen...

Ilyen esetekben a kerítés PLUSZ villanypásztor szokott beválni, hogy ne tudjon lendületből átfutni.

Próbáld agyban fárasztani! Kezdj el vele klikkerezni. Nekem terrierem van, és jobban kiüti fél óra klikkerezés, mint három óra rohanás.

2014. jan. 22. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!