Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát tudnátok ajánlan...

Milyen kutyát tudnátok ajánlani? A nagy (95 kgs) már felnőtt kutyus mellé kellene egy kicsi éber pattogó kis izé.

Figyelt kérdés

És nagyon fontos hogy UDVARON szeretnénk tartani (és itt sok jelölt már meg is bukott) tehát nem jöhetne be a házba se garázsba se előszobába max kutyaházba. Szóval télen se fagyjon meg. Maximum ilyen 40 cm marmagasság jöhetne szóba.

Nos ?:)

2014. jan. 18. 21:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Puli
2014. jan. 18. 21:13
 2/13 anonim ***** válasza:

nekem a pumi jutott rögtön az eszembe, nézz el egy menhelyre vagy a fajtamentéshez:

[link]

2014. jan. 18. 21:16
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Milyen fajta az a 95kg-os kutya? :-)
2014. jan. 18. 21:46
 4/13 A kérdező kommentje:
Leonbergi
2014. jan. 18. 23:26
 5/13 anonim ***** válasza:
Értem. Akkor inkább 59 az a 95.
2014. jan. 18. 23:32
 6/13 A kérdező kommentje:
Hát igen te aztán tudod :D Elvégre te vitted állatorvoshoz 3 hete
2014. jan. 18. 23:36
 7/13 anonim ***** válasza:
Hát,ha 95 kg a leonbergi,akkor az nem az a fibrás,fit kutya....Ott valami nincs rendben..Több mint valószínű,hogy a mérleg el van romolva...
2014. jan. 18. 23:40
 8/13 anonim ***** válasza:

Ha 95kg-os, akkor kb. 1 év múlva halott lesz, mivel közel dupla olyan tömege van, mint ami ideális lenne. A leonbergik átlag súlya 45-60kg. A kertben ugrál egy kan, 52kg, 77cm-es marmagassággal. Ismerem az egyik tenyészetet és a legnagyobb kanok is ritkán vannak 60kg felett.

De persze tisztában vagyok vele, hogy a világrekorder méretű kutyák mindig pont itt Magyarországon és főleg ezen a fórumon bukkannak fel. :-)

De szívesen megnézem élőben, vagy mutass róla fotót ahogy a mérlegen le van fotózva.

2014. jan. 18. 23:42
 9/13 A kérdező kommentje:
Nemhiszem :) Még tavaly volt valami sajnos már nem emlékszem micsoda de valamiféle belsőszervi gyulladása majdnem ki is múlt meg is műtötte a doki az utolsó pillanatban és elég rendesen "kipakolta" szegényt. Akkor már kb 10 napja nem evett rendesen és akkor volt 88 kg alig bírtuk el. Azóta visszahízta sőt nagyobb lett mint valaha sajnos nagyon el van kényeztetve és nagyon lusta. Fájlalja a lábát is a súlya miatt. Csakhogy én nem vagyok otthon a család többi tagja meg nem igazán tud neki "nemet" mondani ha kajáról van szó és emellett egész nap fekszik. És nem is túl éber... Ezért is kell diétára fogni és mondta a doki hogy jó tenne neki egy kis pörgős társ aki megmozgatná egy kicsit (mivel egész nap nincs otthon senki csak reggel meg este teletömik kajával). Szóval ez van.
2014. jan. 18. 23:46
 10/13 A kérdező kommentje:

Hát igen biztos itt akarok menőzni azért írtam ki :D

Az előző is leonbergi volt és tény hogy fele ekkora kb. De 60 kg bőven megvolt. Egyébként én akárhány leonbergit láttam eddig majdnem mind gigantikus volt :)

2014. jan. 18. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!