Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Holnap hozzák a kisutyám....

Holnap hozzák a kisutyám. Szerintetek egy 2 szobás lakásba jó 3 hónapos kiskutya? (spicc keverék)

Figyelt kérdés
Reggel 30 percet sétálnék vele. Az anyukámmal lakom ő 2-kor megy dolgozni, előtte 1x kivinné. Én kb. 14:45-kor érek haza. még 1x tanulás után és anyukámmal este. Tanácsokat kérek :)

2014. jan. 18. 16:54
1 2
 11/13 sippara ***** válasza:
Ezt majd újra átbeszéljük a "három éves kutyám még mindig nem szobatiszta, mit csináljak?" kérdésednél :)
2014. jan. 19. 14:29
 12/13 anonim ***** válasza:

Én írtam, hogy a kutyám 4 hónapos koráig használta a kutyapelenkát.

Csak a saját tapasztalatomat tudom leírni. Hogy jó e? Nos, nekünk bevált, úgy értem semmi káros hatását nem láttam később. De mint írtam, az első naptól, ahogy minden oltása rendben volt, napi 4-5 alkalommal lementem vele, néha több órát is sétáltunk egyszerre. Kutyák közé jártam vele, és nagyon odafigyeltem arra, hogy jól szocializált kutyát neveljek belőle.

Erről is megoszlanak a vélemények. Van, aki szerint nem kell kivárni a harmadik oltást, minél előbb le kell vinni, és a szocializációját elkezdeni. Szerintem semmiről nem késett le abban a 3 hétben, amíg nem vittem ki a lakásból. Nagyon hamar szobatiszta lett, és nagyon erős kötődés alakult ki közöttünk, és ennek kint éreztem a hatását. Már a legelső sétán el mertem engedni a pórázról, és 7 év alatt soha nem volt gondunk, mindig első szóra visszajött.

De egy kicsit eltértem az eredeti témától :) Szóval jól használva szerintem nem okozhat gondot, ha egy ideig le van téve a kutyapelus. De ha már kijársz vele sétálni, és ő látja, hogy a pisit/kakit kint kell intézni, akkor szüntesd meg a pelenkát.

2014. jan. 19. 15:48
 13/13 A kérdező kommentje:
Jó, a pelenkát mellőzni fogom.
2014. jan. 19. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!