Jó ötlet elvinni a Népszigeti Tükör oviba?
3 hónapos keverék kutyáról van szó. Valószínűleg nagy lesz, apuka amerikai bulldogszerű.
Szeretném vinni a Tükör oviba és suliba is.
Mit gondoltok erről a suliról? Az oviba is van értelme vinni vagy egyből majd a suliba csak?
De miért? Mesélnél róla?
Én nagyon jókat hallottam róla. A másik ilyen a cerbi, de nekem meg ők nem szimpatikusak, egy korábbi személyes ügy miatt. Más sulik meg nem igazán jöhetnek szóba, elvégre ők a legjobbak.
Szerintem óvodába nagyjából mind1, h hova viszed. Az az igazság, h elég lekezelő a stílusuk(konkrétan simán rád ordítanak mindenki előtt,ha valami olyat csinálsz, ami nekik nem tetszik) és egy két "óvónéni" át van itatva ezekkel a tüköreszmékkel, és akkor is lenyomják a torkodon, ha nem akarod. Nincs akkora szabadsága a gazdinak, mint kéne, ami olyan szempontból érhetetlen, h ez heti 2 alkalom, egyébként heti 38 órában te vagy a kutyával, nem ők, szóval neked kéne megtanulnod a fegyelmezést...
Ha valamit nem úgy csinálsz, mint a tükörszabályzat írja, akkor igazad tuti nem lehet.
Mi oda (is) jártunk, nekem a hangnemtől rendesen kinyílt a bicska a zsebemben, mert tudtam, h lehet ezt másként is. Tényleg jók, de elég sok jó suli van még, ezek azért celeb sulik.
Én pont mostanában csináltam felmérést, több helyen is voltam oviban, és nekem a Népsziget jött be a legjobban...
Ha ráadásul újpesten laksz, akkor az van a legközelebb. Az ovinak amúgy sincs, olyan hatalmas jelentőssége, annak a legfőbb funkciója az, hogy a kutyák egymással játsszanak.
1. vagyok.
Népszigeti kutyasuli oviját mi is kipróbáltuk, de inkább máshová mentünk. Ennek oka pedig a kutyák csoportokra osztása volt, ami szerintem sem célravezető dolog.
"Az ovinak amúgy sincs, olyan hatalmas jelentőssége, annak a legfőbb funkciója az, hogy a kutyák egymással játsszanak."
A hét marhasága, köszönöm szépen, hogy megosztottad velem, végtére is nem akkor kell megtanulnia a gazdának jó gazdának lenni, meg nem akkor érik meghatározó élmények a kutyát, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!