Cz.Anna kérdése:
Tacskó kutyánknak, úgy látszik tacskó bénulása van. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A kutyánknak merev a feje, nyaka, nem akar inni, enni se, nehezére esik a járás vagy szinte nem is jár. Még ugatni se ugat, csak fekszik és úgy sajnálom.2014. jan. 18. 13:35
11/13 anonim válasza:
Amúgy Fehérváron 24 órás ügyelet van,tehát ha hazaér az autó,mindjárt el is tudtok vele menni még ma.
12/13 anonim válasza:
Ja, tehát nehéz elmenni odáig, úgyhogy inkább pusztuljon el. Gratulálok.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm annak aki segített, aki megmondta hogy Fehérváron milyen az ügyelet, aki igaz nem sokba segített, de legalább kedves volt, annak is, és aki pedig, mogorva, annak pedig üzenem, hogy én csak egy gyerek vagyok és akik nekem írnak lehet felnőttek, és, amit ők írnak az nekik megvalósíthatónak tűnik, de nekem elég nehéz.
2014. jan. 19. 10:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!