A TACSKÓ fajta tényleg rágosabb mint mást fajták?
Figyelt kérdés
2014. jan. 18. 07:54
3/9 anonim válasza:
Nekem kettő is van. Az egyik soha semmit nem bántott a lakásban, a másik most 7 hónapos, tehát épp túl van a fogzáson. Ő sem rágott meg semmit sem a saját játékain kívül, annyit szokott csinálni, hogy széthordja a papucsomat a lakásban, de nem rágja, csak elviszi. Gondolom, ezt is kinövi majd, mert ilyen pici kutyának 8 óra sok idő egyedül, akkor is h lefárasztja reggel az ember. Szóval szerintem egyedfüggő, mert ismerek olyan tacsit is, ki viszont tényleg imád rágcsálni. Nem hiszem, hogy rágósabbak, mint más fajták.
4/9 anonim válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy tovább kell sütni. De nekem soha nm a sütéssel van a gond, hanem azzal, hogy amíg él mindig ki akarja enni a tepsi falát. Tapasztalatom szerint élve kell sütni.
6/9 A kérdező kommentje:
úgy szeretem ezeket az értelmes embereket
2014. jan. 18. 09:21
7/9 anonim válasza:
nekem tacsi keverékem van, amikor lát vakondtúrást, abba beleveti magát, de megrágni nem szokott semmit
(ui.: először én is másra gondoltam a kérdés láttán :D )
8/9 anonim válasza:
Inkább ásósabb, kaparósabb. Olyan kerítés nem ajánlott mellé, aminek nem betonozott az alja, mert kiássa magát könnyen és átbújik alatta. De gödröket biztos hogy ásni fog, jó sokat!
9/9 anonim válasza:
egyébként ha foglalkozva van vele, akkor nem ás sokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!