Ha a kutyámnak neki menne egy kóbor kutya vagy egy házból kiszökött kutya ráengedhetem, hogy tudja magát védeni?
Szóval úgy véded meg a saját kutyádat,hogy hagyod,hogy ő megvédje magát,amiből biztos,hogy sérüléseket szerez.
Ez aztán a hozzáállás fiam..
Igazi helyi menő csávó lehetsz,hogy a kutya védje meg magát...
Egyik hozzászóló 30 kiló fölötti pitjét szívesen megnézem,miután a pitbull nem érheti el a 30 kilót sem,de még a 25 is sok.
Látom már,miért ítélik el ennyire az amstaffosokat.Mert ilyen barmoknak van,mint nektek.
Első válaszoló voltam egyébként...olyan érdekes,hogy minket betámadott egy hatalmas kau és ÉN képes voltam megvédeni a kutyámat,de itt rajtam kívül senki nem képes erre,inkább ráengedné a sajátját,hátha ott döglik meg az összes.Mert miből is gondolod,hogy egy falka kutya ellen lenne esélye a kutyádnak?
De akár még egy kau ellen is?
Ott áshatnád a sírját,te nagy állatszerető barom.
Az meg már régen rossz,ha szájkosárban kell sétáltatni...
akkor ird le mit csinalsz, ha 1 kau nagysagu kutya rad tamad es elkapja a labad, attol h 1x megusztad, nem biztos h mindegyik kutya, le fog lepni, ezt tapasztaltam, nem csak gondolom.
30kg nem sok, nem h nem lehet annyi.
kutyatap, kutyahuskonzerv, kenyer, neha tej stb... semmi baromsagot nem adok nekik.
Csak az engedi rá a kutyáját egy támadó kutyára,ki még nem látott kutyákat összeverekedni.
Utcáról befogadtunk egy dobermannt a roti kopó keverék kutyánk mellé,minden oké volt 1-2 napig aztán jött egy kattanás a dobinál és neki ugrott a roti keverékünknek,alig bírták anyuék szétszedni őket a dobermannt azonnal éjszakai ügyeletre kellett vinni,dőlt a vér a nyakából a füléből a szájából egy rész átlyukadt és stb.A másiknak átlyukadt a füle és ennyi baja esett,onnantól kezdve a rotink frusztrált volt más kutyákkal szemben és időbe telt mire ismét tudott bízni a fajtársaiban.Nem szép látvány 2 kutya között kitört verekedés.
Én jobban féltem annál a staffi pit mixemet,mintsem,hogy összeengedjem egy agresszív kutyával,ha kell bottal odavágok a támadó kutyának,vagy szimplán elkapom a pofája két oldali részénél a másik kutyát,ha már valahogy egymásnak ugrottak.
Komoly sérülése származhat a kutyádnak is ebből és lehet,hogy egy örök életre szóló trauma.
Inkább járkálj paprika spray-el...
Tej elég nagy baromság...Semmi szüksége se kutyának se macskának a tejre,miután már nem lóg az anyja emlőin...
Melleseg:
"Egyik hozzászóló 30 kiló fölötti pitjét szívesen megnézem,miután a pitbull nem érheti el a 30 kilót sem,de még a 25 is sok"
Ez butaság a 30 kg még benne van a standardben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!