Világgá ment a kutyám! Mondjuk igaz, hogy nem sokat törődtem vele, de most vajon mérges rám?
Párszor elvittem sétáltatni kb 1 év alatt 6x, de nem én akartam kutyát, hanem a szüleim, Ők meg rám bízták, hogy én sétáltassam, ami leginkább annyiból állt, hogy kiengedtem az utcára 15-20 percre, aztán visszajött!
És most eltünt, nem jött vissza!
Most haragszik rám? Bosszúból ment el? Eltévedt? Jobb nélkülem neki?
Ez egy kutya. A kutyák pedig csavarognak. Általában egy hosszabb, egy napnál nem tovább tartó kóborlás után visszatérnek szeretett gazdájukhoz, de nálad ez a leírtak után nem hiszem, hogy elő fog fordulni, mert semmi sem köti hozzád.
De a kutya nem haragszik és nem bosszúálló... csak ösztönlény, és most utazgat egyet, Te pedig nem érdekled.
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__5197656-szoms..
Szerintem ez rólad szól, és a kutyád véleménye is ugyanez rólad!
Ha én is egy évig be lennék zárva a kertbe és csak 6xláthatnám a kinti világot, akkor én sem mennék vissza.
Nincs köztetek kötödés semmi sem. Remélem a kutyád olyan gazdára talál aki szereti és mindent megad neki amire szüksége van. A gazdával való együttélésre és a sétára is nagy szüksége van a kutyának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!