Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van ilyen kutya?

Van ilyen kutya?

Figyelt kérdés

UliuAki:

-Nem tépi,karmolja,rágcsálja szét a bútorokat,ruháka,egyéb cuccokat

-a dolgát egy bizonyos helyre végzi(legalább is ne piszkítson a szőnyegre,ágyra,stb...inkább pl. valamilen tálcára,amit kiteszünk neki)

-Inteligens,nyugodt (pl.amikor mindenki elmegy otthonról suliba,dolgozni stb. nem lesz idegbeteg,nyugodtan és higgadtan megvárja,míg hazaérünk)

-Nem olyan drága(mint pl.30000-80000,hanem valami inkább akinek nem kell a kutya és olcsón adja)

-A mérete kb olyan,hogy nem 10-15 centis,hanem inkább olyan akit ölbe lehet venni,kisebb fajta,ülve max fél méteres)

2014. jan. 17. 19:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
89%
Van,ha tartozik hozzá egy olyan gazdi,aki tudja,hogyan kell utyát nevelni.Mert a jó kutya nem a fán terem.
2014. jan. 17. 19:53
 2/18 anonim ***** válasza:
86%
van. Minden menhelyen vannak az általad leírtaknak megfelelő idősebb kutyák.mert, amit te elvársz, az nem fiatal kutya jellemzője. A fiatalokat minderre meg kell tanítani.
2014. jan. 17. 19:58
 3/18 anonim ***** válasza:
86%
nagyméretű plüsskutya.
2014. jan. 17. 20:05
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

kérlek:

az én kutyám hossza nyaktól farok tőig 40cm, súlyra 12 kg. Ő nem tudja hogy nehéz, de szeret ölben lenni.

A dolgát egy bizonyos helyre végzi, konkrétan a panel mögött futó patak meredek partrészére.

Intelligens (eléggé ahhoz hogy néha azt higyje hülyének tud nézni) és eléggé nyugodt (új albérlők kutyára végig vonyítja a délelőttöt mert egyedül van, az én kutyám rá se bagózik)

nem volt drága. Összesen négyezer ft-ot fizettem érte és oltva, chipezve, féregtelenitve, sőt ivartalanitva kaptam.

És hozzá se nyúl a butorokhoz, most már a saját játékait se rágja szét (sőt multkor kapott ezt a bőrcsontot, és odaadtam az egyik kutyásnak, mert egy hónapja már nála volt de nem rágta szét)

egy kép róla.

[link]

2014. jan. 17. 20:07
 5/18 A kérdező kommentje:
Olyat gondoltam,hogy ilyen kis aranyos(nem az a nagy lógó bőrű nagy méretű,olyan mint ami olyan mint egy kis maci) és ölbe vehetjük pl tvzés közben és simogatjuk...milyen az ilyen fajta?
2014. jan. 17. 20:09
 6/18 Akiteki ***** válasza:
100%
Amit leírtál, az mind pont ráillik egy utcáról befogadott macskára. A kutya egészen más.
2014. jan. 17. 20:11
 7/18 A kérdező kommentje:
Ja és szobakutyát szeretnék
2014. jan. 17. 20:12
 8/18 anonim ***** válasza:
84%
A KUTYA az nem MACSKA, nem fogja egy tálcára végezni a dolgát. Ezen felül a többi szempontod is totál hülyeség. 30 000 forintos az nem drága kutya, hanem olcsó szaporított kutya (de neked még az is drága lenne).
2014. jan. 17. 20:13
 9/18 anonim ***** válasza:
63%
meg mellé egy Audi a4-est?
2014. jan. 17. 20:15
 10/18 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy 30000 nem drága,csak az eddigi kutyáim mind ingyen voltak és semmi bajuk nem volt(gondolok itt például bolhára,féregre stb..),és mi is adtunk el ingyen kutyát,azokért is érdeklődtek,gondoltam most is van ilyen ember,de a menhely is szóba jöhet
2014. jan. 17. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!