Van ilyen kutya?
UliuAki:
-Nem tépi,karmolja,rágcsálja szét a bútorokat,ruháka,egyéb cuccokat
-a dolgát egy bizonyos helyre végzi(legalább is ne piszkítson a szőnyegre,ágyra,stb...inkább pl. valamilen tálcára,amit kiteszünk neki)
-Inteligens,nyugodt (pl.amikor mindenki elmegy otthonról suliba,dolgozni stb. nem lesz idegbeteg,nyugodtan és higgadtan megvárja,míg hazaérünk)
-Nem olyan drága(mint pl.30000-80000,hanem valami inkább akinek nem kell a kutya és olcsón adja)
-A mérete kb olyan,hogy nem 10-15 centis,hanem inkább olyan akit ölbe lehet venni,kisebb fajta,ülve max fél méteres)
kérlek:
az én kutyám hossza nyaktól farok tőig 40cm, súlyra 12 kg. Ő nem tudja hogy nehéz, de szeret ölben lenni.
A dolgát egy bizonyos helyre végzi, konkrétan a panel mögött futó patak meredek partrészére.
Intelligens (eléggé ahhoz hogy néha azt higyje hülyének tud nézni) és eléggé nyugodt (új albérlők kutyára végig vonyítja a délelőttöt mert egyedül van, az én kutyám rá se bagózik)
nem volt drága. Összesen négyezer ft-ot fizettem érte és oltva, chipezve, féregtelenitve, sőt ivartalanitva kaptam.
És hozzá se nyúl a butorokhoz, most már a saját játékait se rágja szét (sőt multkor kapott ezt a bőrcsontot, és odaadtam az egyik kutyásnak, mert egy hónapja már nála volt de nem rágta szét)
egy kép róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!