Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit derithet ki a szövettani...

Mit derithet ki a szövettani vizsgélat daganaton kivül?

Figyelt kérdés
Hosszú kálvária a mienk, megpróbálom összefoglalni. Év eleje óta küzdünk azzal, hogy a kutyám kihányja az ételt. Több orvos látta, kezeléseket kapott, gyanakodtunk már mindenre, még egy feltáró mütétje is volt, sajnos nem lett meg az ok. Egy hét után állatkórházba vittem, 12o km-re van, három napig ott volt, naponta jártam hozzá reggeltől estig. Amit el lehet képzelni minden vizsgálatot elvégeztek rajta, röntgenek, uh, vérképek, funkcionális vérvizsgálatok, endoszkóp. Minden negativ lett. Hazajöttünk, órára, grammra etetem, mint egy csecsemőt, orvos által előirt diétát betartva, gyógyszereket adagolva. Az egész életünket ez határozza meg lassan. Az a baj, hogy még mindig kihányja az ételt. Széklete van, normális, de csontsovány, nem gyarapszik, minden étkezés után kihányja az ételt. Az orvos sem tud már mit mondani, kétnaponta beszélünk,birjuk ki valahogy mig az endoszkóppal a gyomrából vett mintából a szövettan megállapit vmit. Ez az utolsó reményünk!!! Daganaton kivül mit derithet ki??? (ez az egyik legjobb állatkórház, ne azt irjátok, hogy vigyem máshova, mert ennél feljebb már nincs semmi)
2014. jan. 17. 18:31
 1/1 anonim ***** válasza:
Itt senki nem fog tudni erre válaszolni, ha ennyi orvos nem tudott mit mondani. Egyébként mit eszik a kutyád? Milyen változás történt előző évhez képest?
2014. jan. 17. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!