Vetélés után szövettani eredmény?
Spontán vetélésem volt műszeres befejezéssel, két hét múlva kell mennem a szövettani eredményért.
Elnézést, ha buta a kérdés és tudatlannak tűnök, de miért kell a szövettan, mire jó, mi áll majd benne? (Gondolom másnak is állítottak ki ilyen papírt.) Tudom, mondhatnátok, hogy a kórházban kellett volna megkérdeznem, de valahogy akkor nem jutott eszembe.
Hátha kiderül belőle valami.. Fertőzés például.
Nekem semmi nem derült ki belőle,hogy miért történt a baj.
Köszönöm!
Nekem is azt mondták a kórházban, hogy a természet szelektál, és hogy jobb ez így :(
Nekem annyi állt benne, hogy EGÉSZSÉGES fiúmagzat, nincs genetikai probléma.
Azt mondták, hogy valami miatt nem jutott el hozzá a táplálék, de egyébként nem volt genetikai baja.
A hormonjaimmal is rendben van minden, a nőgyógyászom fertőzésekre, gombákra is kivizsgált, de ott is minden rendben. Májusban vetéltem, sose derült ki, hogy miért. Vitamint szedtem, SOHA nem dohányoztam terhesség előtt sem és szinte soha nem iszom alkoholt (mert egyszerűen nem szeretem. Vigyáztam magamra, és mégis itt hagyott...
Mi három hónappal utána próbálkozhattunk újra. Augusztus óta még nem sikerült újra teherbe esnem.
Te járj nagyobb szerencsével. Sajnálom, ami történt és minden jót kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!