Ilyenkor mit lehet tenni? (részletek lent)
Figyelt kérdés
Van egy 1-2 éves szuka palotapincsim. A gond az vele, hogy ha kiengedjük az udvarra mindig átszökik a szomszédba. Úgy gondoljuk azért mert a szomszédunknak van 2 kutyája és egy csomó macskája, a mi kutyánk pedig imádja a cicákat (bár nekünk is van egy). Általában a teraszunkon szokott lenni, vagy néha beengedjük, de az is baj ha beengedjük mindig bepiszkít. Mikor kicsit volt már a szobatisztaságot is megtanulta, mindig kaparta az ajtót ha el kellett végeznie a dolgát, de most meg nem tudjuk, vagyis nem merjük kiengedni, mert ha átszökik ne bírjuk hazahozni. Már mindent megpróbáltunk, de nem sikerül. Régen ha átszökött és vissza tudtuk hozni ráütöttünk egy kicsit hogy tanulja meg, hogy nem szabad. De ez nem használt, szóval abbahagytuk. Az is a baj, hogy nincs sok időnk foglalkozni vele, de a cicánkkal mindig jól eljátszik nem látszik rajta, hogy szomorkodna. Szóval mi ilyenkor a teendő? Hogy tanítsuk meg, hogy ne szökjön át? (ja és már vagy 10 helyet meg kellett csinálni a kerítésen, mégis gödröt ás magának)2009. dec. 2. 13:30
11/17 A kérdező kommentje:
Nem hanyagolom el a kutyámat! Én is viszem sétáltatni! Én csak azt szerettem volna tudni, hogy mit csináljak hogy ne szökjön el.
2009. dec. 3. 13:47
12/17 A kérdező kommentje:
Nem hanyagolom el! Ha tudom tényleg törődöm vele, és viszem sétáltatni! Én csak azt szerettem volna tudni, hogy mit csináljak hogy ne szökjön el.
2009. dec. 3. 13:48
13/17 anonim válasza:
légyszives olvasd már vissza magadnak amit eddig irtál kérdésnek, meg kommentnek.. nézz magadba? minek az a kiskutya??? az egész család szarik rá, te meg a sulival takarozol.. az embernek tényleg arra van ideje, amire akarja... szerintem keress neki jobb gazdit, aki egyáltalán kutyaszámba veszi...
14/17 A kérdező kommentje:
Te nem ismersz engem és a családomat, nincs jogod ilyeneket mondani! Amúgy is a mi dolgunk nem azért tettem fel a kérdést, hogy itt fikázzatok! Könnyű így névtelenül, azt írtok amit akartok! Azt lehet, hogy még kutyátok sincs! Ki tudja! De bármit mondtok nem adom másnak, és ez van!
2009. dec. 3. 17:36
15/17 anonim válasza:
Látom, nem is akarsz változtatni, mert ha akarnál, nem itt veszekednél, hanem már fognád a pórázt és vinnéd. Ha senki nem tesz semmi, hogy várod, hogy megváltozzon a helyzet?
16/17 anonim válasza:
véleményt nyilvánitani mindenkinek van joga...te kérdeztél, mi válaszolunk.. és hidd el, nekem van kutyám és nem egy kis takony vagyok, akinek itt sir a szája, hogy lusta a kutyáját elvinni sétálni, meg foglalkozni vele. ugyanannyit dolgozom, vagy lehet még többet mint a szüleid, mégsem tudok ugy elmenni dolgozni, hogy a kutya nem volt lenn... és akármilyen fáradt vagyok, ha hazaértem az az elsö dolgom, hogy a kutyát levigyem. nekem ez nem nyüg, mert imádom a kutyát, a kötelezettségem, mert én akartam.. édes teher:) bár te ezt nem értheted.. nekem nincs nagyobb öröm, mint egyedül lenni a kutyával, te meg nem akarsz vele egyedül kinn lenni még a saját udvaratokon sem... szoval gondolkozzál el, és szállj magadba..
17/17 anonim válasza:
Mi is dolgozunk,én éjjel,párom 3 műszakban.
A kérdező írta fentebb,hogy nincs ideje kutyát sétáltatni,erre később,hogy rendszeresen hordja sétálni,akkor melyik igaz?
Ahelyett,hogy netezgetnél,talán inkább szerencsétlen kutyára kéne fordítani az időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!