Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi történtik velem ilyenkor?...

Mi történtik velem ilyenkor? (részletek lent. )

Figyelt kérdés
Ma nem volt első két órám és mielött elindultam volna suliba kicsit lefeküdtem az ágyra zenét hallgatni és éreztem, hogy tudnék aludni de csak feküdtem és ki akartam nyitni a szemem de nem ment, teljesen lezsibbadtam, csak feküdtem és meg se bírtam mozgulni pedig próbáltam, olyan volt mintha elfelejtettem volna, hogy kell megmozdulni és próbáltam hangot is kiadni de egyszerüen csak nyöszörögni tudtam. Ez tartott kb. fél percig aztán hirtelen abbamaradt. De udtam, hogy csukva van a szemem de olyan volt mintha fölülről látnám magamat. Ez volt már egyszer pár évvel ezelött is nálam. 15 éves vagyok ha ez számít esetleg.
2010. dec. 6. 17:26
 1/3 anonim ***** válasza:

valamilyen szinten csak elaludtál, akkor:)

alvásparalízised volt. paralízis=bénulás

sok emberrel előfordul, egy időben velem is, szinte minden este, de most már nem igazán. Bármikor előfordulhat, és nem is lehet ellene mit tenni, pedig elég ijesztő egy jelenség!:S

22L

2010. dec. 6. 17:30
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ. télleg eléggé ilyesző és olyan érzésem van, hogy föl se kelek többet
2010. dec. 6. 17:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez akár az ezotéria rovatba is kerülhetett volna,mivel ez testen kívüli élmény,vagyis asztrál projekció .Tini korban a leggyakoribb,idősebb korban legtöbb embernél csökkennek ezek az élmények .Érdekes,különös tapasztalat,de semmi bajt nem jelent, természetes,bár vannak olyanok is,akik sosem tapasztalják meg .
2010. dec. 6. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!