Elajándékozni vagy megtartani?
Bocs, hogy én sem a témához szólok, de tényleg gyönyörű szépek ezek a kutyusok!
Remélem megtudjátok tartani őket, én is tagja vagyok a csoportnak, biztos kapsz sok segitséget benne, rengeteg kedves tagja van.
Látszik, hogy nagyon szeretitek őket, nagyon szépek!
Én úgy gondolom, hogy bár nagyon fontos, hogy mit kap a kutya enni, de gondolj bele, hogy hány kutya él sanyarú körülmények között, tanyán vagy menhelyen, ahol nem telik jó minőségű tápokra, húsokra, mégis megélnek. A kutyának a legfontosabb, hogy jó gazdája legyen, megkapja a törődést, amire szüksége van, szóval ki fogja bírni, ha egy ideig gyengébb minőségű tápot kap - amennyiben a nyers etetés sem férne bele a keretbe.
Gyerekkoromban én is zsíroskenyéren éltem minden hónap végén, mégis kibírtam, mert nem ez a legfontosabb dolog az életben.
sajnos a noé nem száz, hogy együtt tudná őket tartani:S az a baj, hogy akkor lemondotok a tulajdoni jogotokról és azt csinálnak amit akarnak, nektek beleszólásotok nincs...
Nem tudom merre laktok, de ha Pest megye, tudok egy fantasztikus ivartalanítási akciót, szuper dokival, a mi kutyusunknak is ő csinálta (plusz még rengeteg ismerősömnek)...(Biatorbágy, kb 15 000 ft, az akció egész évben tart)
a nyesedékezés, otthon főzés szuper megoldás lenne, persze nektek is, nekik is az lenne a legjobb, ha ti, mint kis család együtt maradnátok. Próbáljatok meg mindent, ha minden kötél szakad, ivartalanítva el lehet őket ajándékozni, illetve a noénak odaadni...nagyon lelkiismeretesek, de ők mégsem Ti vagytok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!