Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutya illene a csaladun...

Milyen kutya illene a csaladunkhoz?

Figyelt kérdés

Nyaron szeretnenk venni egy kutyat, de nem tudjuk meg milyen legyen a fajtaja.

2 pici gyerekunk van (nyaron 4 es 1 evesek lesznek) es varhatoan 1-2-3 ev mulva meg egy gyerekkel bovulne a csaladunk.

Kerteshazban elunk, de szobakutyat keresunk (angliaban nem tartjak az udvaron a kutyakat), tehat valami kissebb termetu nyugodt kutya lenne idealis.

Napi 2 seta + a kertben valo jatek amit minden nap tudunk biztositani.

2014. jan. 16. 10:12
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
egyébként a Noé is és pl. a Mancs Rancs is ad örökbe (nekik nem minden kutyusuk van lefotózva a honlapon)...a Noésokkal nem vagyok közeli viszonyban, nem ismerem őket, de a Mancs Rancs alapítvány szuper:) a vezetőjüket ismerem személyesen, nekik az első a kutya...megnézik a gazdit maguknak, levelet kérnek tőlük, ivartalanítva adják ki satöbbisatöbbi:)
2014. jan. 18. 15:59
 22/23 A kérdező kommentje:

20as koszonom szepen.gyonyoru !!!

21.es koszonom megnezem azt is.

Azt nem tudjatok meddig tartanak meg egy kutyust? Ha jelzem, hogy szeretnem, de csak 1 honap mulva aktualis leghamarabb megtartjak nekem, vagy odaadjak masnak ha van megfelelo jelentkezo? Epp koltozunk, ezert is irtam a nyarat, mert addigra minden felujitas meg lesz amit szeretnenk.

2014. jan. 18. 21:05
 23/23 anonim ***** válasza:
mindkettő én voltam:) tehát vedd fel a kapcsolatot az intézménnyel, rajtuk múlik. Nem kötelező nekik semeddig tartani, ha jelentkezik érte gazdi, az viheti akit ők megfelelőnek találnak. Gyepmesteri telepeken van frissen befogott kutáyknál, hogy 14 napig tartaniuk kell, esetleg menhelynél, ha ők fogják be a kutyát, szintén 14 nap, amíg az eredeti gazdit keresik/várják, utána lesz örökbefogadható...de ennyi. Ha jön a gazdi, övé a kutyus:) Hívd fel őket minél hamarabb, mert tényleg szép kutyus:)
2014. jan. 18. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!