Milyen kutya illene a csaladunkhoz?
Nyaron szeretnenk venni egy kutyat, de nem tudjuk meg milyen legyen a fajtaja.
2 pici gyerekunk van (nyaron 4 es 1 evesek lesznek) es varhatoan 1-2-3 ev mulva meg egy gyerekkel bovulne a csaladunk.
Kerteshazban elunk, de szobakutyat keresunk (angliaban nem tartjak az udvaron a kutyakat), tehat valami kissebb termetu nyugodt kutya lenne idealis.
Napi 2 seta + a kertben valo jatek amit minden nap tudunk biztositani.
Eddig szoba kerult a papallon, lhasa apso, cavalier king charles spaniel, a torpe schnauzer
Tetszik meg a mops a francia es az angol bulldog de ok eleg betegesek azt olvastam.
Menhelyen is vannak pedig kölykök szép számmal.
Ne a hírdetéseket nézd,hanem látogass el több menhelyre.
Cavalier az jó lenne szerintem,eléggé nyugodt fajta :)
Azt hiszem vagy en nem irtam le jol vagy nagy a felreertes koztunk.leirtam, hogy milyen BELSO tulajdonsagai legyenek. kulsore csak annyit irtam, hogy ne nagytestu legyen.
Tehat belso tulajdonsag : gyerekbarat, nyugodt, kiegyensulyozott, kis mozgasigenyu.
A papallon kifejezetten csunyacska es a lhasa apso sem tetszik, de a viselkedesuk miatt felkerultek a listara.
Ha kinezet alapjan valasztanank akkor golden retrivert vennenk, de az nem szobakutya, nagyobb a mozgasigenye mint amit biztositani tudunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!