Tudtok jó ötleteket, hogyan fárasszam le félholtra a szomszéd kutyát, hogy ugatni se maradjon ereje?
Láncon van, és ugat, de sokat nagyon sokat.
Feltettem kérdést, azt válaszolták, aza gondja, hogy nincs sétálva víve, és ezzel fárassza magát, hogy ugat mert mást nem tud!
És az ablakom alatt ugat sokat, pont az ablakom fele fordulva!
És 3-4 óra megállás nélküli ugatás nem gond neki!
Tudtok ötletet, hogyan fárasszam le ha már a szomszéd pár nem képes erre, csak a cigit látom szívni mind kettő szájában, de sétálni egyik se menne a kutyával!
Mondták, hogy dobjak át néha petárdát, ha ugat, attól megijed, és nem meri majd kinyitni a száját! De az nem akarok, és nem is tudom, megtenni, tilos a petárda, meghallja a szomszéd, betörik az ablak!
Valami ötlet? Addig akarom fárasztani, amíg a végén már hörögni se lesz ereje, és végre csönd lesz!
Mennyi idős a kutya? Volt már sétáltatva? Testmérete?
Szerintem már az új ingerek nagy hatással lesznek rá,esetleg egy nagy,hosszú séta vagy bicikli mellett futás :)
Örülök,hogy vannak még ilyen jószívű emberek,akik segítenek a kutyáknak.
Hát egy megkötött kutyát sajnos nem lehet lefárasztani.Ahhoz vagy sétálni kell,vagy játszani vele,de ahhoz el kell engedni.
Én a helyedben szólnék neki,hogy idegesít,hogy ugat és ez így nincs rendben.Majd felajánlani,hogy ha ők bas.znak a kutyára,akkor te bevállalod,hogy játszol vele egy kicsit,vagy elviszed sétálni.
Ha nem,akkor meg feljelented őket a jegyzőnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!