Akkor is kiengedi a gazda a kutyát az utcára, ha már nem lesz a kutyának "játszó/sz**ó területe"?
Amikor megyek a buszmegálló felé, van 1 ház, amivel szemben van kb 2 üres telek, de nagy, szóval egy kisebb mező.
És a háznál van 1 kutya láncon, de sokszor elengedik és a mezőn szoktam látni sz*rni, meg rohangálni.
És egyszer jöttem, és rohant felém morogva a kutya a mezőről(én észre se vettem). És megúsztam a támadást el tudtam jönni, de nem örültem neki.
És most láttam, hogy tesznek ki karókat, meg mérték a területet.
Tehát valószínűleg házat építenek majd fel.
Így már nem fogja elengedni a gazdája a kutyát? Örülhetek már? Biztonságban mehetek már? Nem lesz neki terület, ahol a kutyája sz*rhat, játszhat felügyelet nélkül!
Vagy szóljak valami illetékes embernek, mert akkor is kifogja engedni?
"És egyszer jöttem, és rohant felém morogva a kutya a mezőről(én észre se vettem). És megúsztam a támadást el tudtam jönni, de nem örültem neki."
Észre se vetted, de megúsztad a támadást? Milyen támadást?
"Így már nem fogja elengedni a gazdája a kutyát?"
Gondolom, a láncot nem betonozzák az építkezés keretein belül a kutya nyakára, így továbbra is el fogja tudni engedni a gazdája, ha akarja.
"Örülhetek már?"
Szerintem ezt eddig sem akadályozta senki.
"Biztonságban mehetek már?"
Mert eddig nem voltál?
Nézd... értem én, hogy jól esik hisztirohamot kapni a kiengedett kutya miatt, még ha nem is bántott senkit, ha neked ez az izgalom, a dolog, ami miatt felkelsz reggelente, hát egészségedre. DE ha problémád van azzal, hogy a kutya kijár - gondolom, nem ma engedték el először -, akkor már
- szólhattál volna a gazdájának normális hangnemben
- szólhattál volna egy fokkal csúnyábban, jegyzőt is megemlítve
- tehettél volna bejelentést a jegyzőnél
Egyiket sem tetted meg, viszont most már ide is jössz hisztizni. Ettől jobb lesz? Ettől "biztonságban leszel"?
"Azért hiszitzek amiért mást meg mebgüntetnek, mert póráz nélkül sétáltatja a kutyáját!"
Akkor MIÉRT nem teszel SEMMIT??? Ez így egy óvodás gyerek hisztije, kb ha van kakaópor a tejbegrízen, akkor azért, ha nincs, akkor azért, ha bele van keverve, azért, ha nincs, akkor azért... Az előbb még az volt a problémád, hogy "megtámadott" a kutya - bár te sikeresen elkerülted a támadást, most az, hogy MÁSOKAT megbüntetnek, ha póráz nélkül sétáltatnak - gondolom, te még csak nem is vagy "mások", ha lenne saját kutyád, nem lenne időd ilyen baromságokon túráztatni magad hetekig/hónapokig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!