Foxi vagy ír szetter?
Figyelt kérdés
Nagy kert, kennel csak idős ember mellé. Persze fajtakeveréket szeretnénk, csak valami olyan is legyen benne.. szóval melyik a jobb?:S2009. dec. 1. 20:28
1/20 anonim válasza:
fajtakeveréket? Ezt meg hogy érted?
2/20 anonim válasza:
Ir szetter jobb idős ember mellé.
3/20 anonim válasza:
Az ír szetter nyugodtabb, de a mozgásigénye neki is nagy.
4/20 anonim válasza:
Idős ember mellé én valami idős kutyát ajánlanék, egy fiatal kutyának (legyen az foxi vagy ír szetter) kell az ugribugri szaladgálás játék rosszalkodás stb. de egy idősebb (min. 6-7éves már) de a foxi az alapjában energiabomba, tehát szerintem egy középkorú ír szetter (vagy keveréke) lenne az ideális.
itt nézegethetsz: [link]
5/20 A kérdező kommentje:
első: hát hogy valami foxikeveréket vagy ír szetter keveréket szeretnénk
2009. dec. 1. 20:54
6/20 anonim válasza:
Utolsó válaszolóval értek egyet. Gondolkozzatok el a menhelyeken élő kutyákról, korosabbak és tapasztalatból tudom, hogy a kutya érti vagy érzi, de mindenképpen tudja azt, hogy őt már megdobálta az élet, ha az új gazdi jól bánik vele, akkor nagyon-nagyon ragaszkodó.
7/20 A kérdező kommentje:
mi is menhelyről hoznánk, csak nem tudjuk, hogy melyik a legjobb fajta melléjük. az idős kutya 16 éves kb és már a végét húzza, és ők szeretnének még egy kutyát, és kitaláltuk, hogy ha a szegényke kimúlik hozunk, és ha nem lesz a kutyáról már kinek gondoskodnia, majd mi vigyázunk rá :))
2009. dec. 1. 21:10
8/20 anonim válasza:
Szerintem egyik sem való idős ember mellé Mindegyik pörgős, igaz a foxi jobban, viszont az ír szetter meg nagy is. Inkább valami öreg kutyát, vagy lassúbb fajtatisztát.
9/20 anonim válasza:
nekünk foxink van, azt én sem nagyon ajánlanám, mert tényleg folyamatosan pörög a kutya. Igazi kis hiperaktív, mindent kiás, megrág, szétszed, meg folyton ugrál. De amúgy aranyos meg nagyon tud szeretni és ha nagyon sokat tudnak vele foglalkozni akkor végülis nem rossz választás, de a kis agyát mindig le kell fárasztani tanulgatással meg feladatokkal.
10/20 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!