Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyibe kerül törzskönyves...

Mennyibe kerül törzskönyves magyar vizsla kölyök?

Figyelt kérdés
2014. jan. 13. 11:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%
0- több tízezerig terjedhet.
2014. jan. 13. 11:49
 2/18 anonim ***** válasza:
80%
80 ezertől határ a csillagos ég. Ami az alatt van, az hidd el hogy nem fajtatiszta. Olyat keress ami ír törzskönyvet, leírja a szülők törzskönyvezett nevét, van oltás, chipp, féregtelenítés és adásvételi szerződés.
2014. jan. 13. 11:57
 3/18 anonim ***** válasza:
89%

Első,ha nem tudsz valamit maradj csendben.

Ingyen senki nem osztogat tk-es magyar vizslát.Szerintem mivel magyar fajta,ezért már 60-70 ezer körül lehet kapni.

2014. jan. 13. 11:58
 4/18 anonim ***** válasza:
85%

Házikedvencnek vagy munkára kéne? Mert nem mindegy az sem.

De egyébként a legegyszerűbb ha kenneleknél érdeklődsz:

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. jan. 13. 12:02
 5/18 anonim ***** válasza:
70%
Egy ismerősöm kölyök vizslája esetén én 100 ezerről tudok, de természetesen ez tenyésztőtől is függ.
2014. jan. 13. 12:14
 6/18 anonim ***** válasza:
7%
Bocs,de a nulla az nulla, ha lepontozol meg okoskodsz is. Van ismerős akinek vannak, vadászatra használja, szokott lenni kölyök. Törzskönyvesek kiválló szülők. Ha komolyan foglalkozni akarok ilyen fajtával és vállalnám hogy lesznek kölykök az ő álltala hozott kantól amely alomból választ kutyát, akkor lenne szuka ingyen. Kan is, ha fedeztetést vállal. Szal van nulláért is.
2014. jan. 13. 12:21
 7/18 anonim ***** válasza:
60%
Nem, ingyen nincs fajtatiszta, törzskönyves SEMMILYEN KUTYA, szóval hiába feszülsz.
2014. jan. 13. 12:47
 8/18 anonim ***** válasza:
85%

Aha, érdekes hogy mindig mindenkinek az "ismerőse", igaz 74%-os? :) Tán milliárdos az ismerősöd hogy nem kér a kölykökért pénzt, de viszi a szülőket őket vadász-vizsgára, kiállításra, mindegyik szülő szűrve van genetikailag örökölhető betegségekre, minőségi kaját esznek, a kicsik 3 oltással + féregtelenítése programmal és törzskönyvvel is rendelkeznek?

Kérlek, add már meg ennek az ismerősödnek a kennelének a nevét! :) Kiállításon vagy vadász találkozón milyen néven keressem őket? Őszintén kíváncsi vagyok.

2014. jan. 13. 12:49
 9/18 anonim ***** válasza:
64%
Szóval ingyen adja, de csak akkor ha tovább lehet vele szaporítani a saját hasznára! Ez azt igazán jófej ismerős, de mi van ha olyan kér tőle kutyát aki nem agyatlan szaporító? o.O
2014. jan. 13. 12:53
 10/18 anonim ***** válasza:
0%

Nem azt írtam, hogy boldog boldogtalan kapna! Ha nekem kellene akkor lenne! Így a nulla forint kezdő ár annyi. És nem csak nekem másnak is lehet tenyésztő ismerőse akivel olyan viszonyban van, hogy neki odaad így egy kölyköt. Ez igaz más fajtára is.

Keresztanyámék Bernáthegyit tenyésztenek. Szerinted mennyit kért a kölyökkutyáért?

2014. jan. 13. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!