Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A zöldmáli drótszörű magyar...

A zöldmáli drótszörű magyar vizsla kennelnél mennyibe kerül egy kölyök hobby célra?

Figyelt kérdés
Már régóta tervezem, hogy megajándékozom anyumat egy (na meg persze magamat) egy drótos csöppséggel, de nem tudom mennyi pénzt gyűjtsek rá. Én olyan 80 ezerre gondoltam remélem ennyi elég lesz
2013. jún. 27. 13:59
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem 80-100 körül lehet. Ha hobbi célra kell, akkor nagyon nézd meg melyik kölyköt választasz, mert ők eléggé munkacélra tenyésztenek, nehogy kifogj egy hiperpörgős ízig-vérig vadászvizslát!
2013. jún. 27. 14:15
 2/6 anonim ***** válasza:

megnéztem az oldalukat,szerintem jó tenyésztők.80E-ért már lehet jó tenyésztésű vizslát beszerezni,és mivel neked csak hobbi célra kell,simán tudsz venni ennyiért.

ettől függetlenül mindig kérdezz utána a szülőknek,TK,nézd meg a kölyköket stb.

2013. jún. 27. 14:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy munkavonalas kutyákat tenyésztenek, de az összed közül ez tűnt a legszimpatikusabbnak és ez van a legközelebb (sajnos ez is egy szempont volt a kennel kiválasztásában, mert a kocsit anya kivitte magával németbe). De ha tudstok mondani olyan kenneleket ahol minőségi kutyát lehet kapni és közel van fehérvárhoz nekem az is megfelel
2013. jún. 27. 15:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Nagyon jó kennel a Zöldmáli, nyugodtan vegyél innen, szerintem hobbi célra 80 ezer körül már adnak el kutyát.
2013. jún. 27. 16:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát amit én hallottam a hölgyről nem túl jó. De ha neked szimpatikus hobbi célra tökéletes kutyát kapsz.
2013. aug. 19. 13:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem onnan van vizslám! Hobbi célra szerintem ne tole vegsél mert azok a kutyák díjnyertesek és azokkal ugy kell foglakozni hogy versenyre es vadaszni is vibni. az osszes ose dijnyertes es

profi vadaszkutya! viszont nagyonnnagyon jo kennel!

2013. aug. 27. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!