Mi a véleményetek a kutyafuttatókról?
bacilusforrások?
piszkosak? (ezt nem részletezném)

Szilvi köszönjük szépen!:)
Ahogy be kell menni a futiba ott van egy kiálló beton rész és ahogy szaladt a labda után gondolom nem emelte meg rendesen a lábát és a kisujj részi köröm beleakadt.
Túl vagyunk a műtéten valahol a köröm tövétől belül felfelé tört neki,valami ilyesmit mondott a doki.Holnap megyünk az önkormányzatba jelezni,hogy ez így élet és balesetveszélyes.Mindig attól féltem,hogy amikor játszik más kutyákkal és szaladgálnak valamelyik telibe fejeli a beton hengereket amik el vannak ott helyezve.

Hátha csinálnak azzal a résszel valamit!
Argos-nak labdázás közben szakadt be a körme, doki mondta, pihentessem...nem tudta levágni, mert vérzékeny terület volt. Két-három napig csak pórázon sétált, kertben nem hagytam, mert házőrzés közben betonon legyalulta volna...aztán egyre jobban tört le, már a talppárnába fúródott volna...így labdáztattam, felsírt, köröm letört :) Utána volt 1-2 nap pihi, betadin, lakásfogság, azóta semmi baja

Szegény Argos!:( Legalább megoldódott a köröm ügy magától :)
Most már próbálok odafigyelni,hogy milyen futiba megyünk :)
Illetve akkor már heti 2-3 alkalommal kimegyünk az erdőbe.
Nyáron,tavasszal inkább erdőzni szoktunk és kerüljük a futikat,viszont,ha túl esős latyakos az idő akkor futi,mert itt az erdőbe elsüllyednénk a sárban,illetve elengedni sem merném a jéghideg patak miatt,ami előszeretettel beleveti magát :)

Nagyon jó dolog lenne HA rendszeresen karban lennének tartva. Ahol én lakom ott 2 van megközelíthető távolságban. Az egyik kicsi, mocskos, lepusztult, undorító... És szomorú vagyok, mikor kutyákat látok odabenn :( A másik háromszor akkora, több játék van és TISZTA szerencsére, csak hébe-hóba látok kutyakakit.
Az én kutyám imád oda járni, 20 perces séta van odáig, de végig türelmetlen :) Van pár kötekedős, harapós kutya akivel odajárnak, de a többség normális. Az enyém is szokott néha durvulni, de én azonnal le is cseszem érte!

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!