Milyen kutyahám kellene? Vagy inkább nyakörv?
Többféle hámot láttam, van a belépős, van az, amelyiken két körpént van (egyik a nyaknál másik a mellkasnál) és van a sporthám....a közöttük levő különbségek érdekelnének:)
Plusz az, hogy melyik a legjobb egy nyomottorrú, hét éves, mentett kutyusnak, aki még csak fél éve sétált életében először pórázon? A nyomott orrot a légzés miatt kiemelném, hogy lehet, hogy az nyakörvvel problémás lenne...vagy nem?
Ha a kutya húz, akkor nem ajánlom a hámot, mert csak jobban fog vele húzni, cserébe egy kutyasulit annál inkább ajánlok, hogy leszokjon a húzásról.
A sima hám és a sporthám közt pedig a különbség, hogy az egyik utcára, a másik sportoláshoz van... az utóbbi az adott sportnak (pl húzás) megfelelő kialakítású, strapabíróbb, kéyelmesebb, mert többet/hosszabb ideig hordja a kutya.
sippara, brachycephal kutyusnál is? bulldog-mopsz keverék feltehetően, vagy egy eléggé nem standard fr. bulldog.
haltit ha akarnék se tudnék rátenni,mert 'nincs orra'
köszönöm szépen...van valami, amire ilyenkor figyelnem kell? fél évig (azóta van nálam) hámmal sétáltattam, mert sajnos volt 3 műtétje, mindegyik hasfali, úgy gondoltam ez gyengédebb eszköz.
milyen nyakörvet ajánlanál? szövet? bőr? vékony? vastag? az ilyen orrú és légzőrendszerű kutyáknak mi a legjobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!