Van megoldás még? (elfogják venni tőlem)
van egy 3 éves kuvaszom és most kaptam észbe,hogy nevelni is kellett volna,nem csak babusgatni és elhalmozni szeretettel.
Nagyon agresszív a többi kutyával,pórázon húz,ha meglát kutyát utcán majd megőrül,kerítésnél szintén.Mindent szétszed,pedig annyi játéka van,ruhákat tárgyakat ellopkodja és utána kergethetjük.És ami a legrosszabb egyfolytában ugat,pedig napi másfél órát viszem este sétálni,rádaásul kint van egy nagy kertben.Néztem Budapesten a tükörsulit és mondtam a szüleimnek,de nem akarnak kiadni 30-50 000Ft-okat tanfolyamokra.
Nem ismertek valahol BUDAPESTEN olyan kutyasulit,ahol lehet alkalmanként fizetni?Vagy meglehetne otthon is nevelni?Esetleg valamilyen könyvel?Kérlek segítsetek,mert a szüleimnek kezd elegük lenni és mondták hogy visszaviszik a tenyésztőhöz :(
Cerberos rehabja, most azonnal, mármint holnap. xd
sippara jól mondta.
Remény mindig van, csak rajtad múlik. Te vagy a gazdája, Neked kell elérned, hogy minden szituációban szót fogadjon.
Kötődést kell erősíteni, elérni, hogy a kutya figyelmét mindig magadra tudd vonni. Sétálj vele kutyák között, szokja meg a többi kutya látványát. Ha szépen viselkedik más kutyákkal, azonnal dícsérd és jutalmazd, hogy ez rögzüljön.
Az ebgondolat kutyasuliban a törzskönyvvel rendelkező magyar fajtájú kutyáknak kedvezmény jár.
Keress rá a neten és érdeklődj telefonon, vagy e-mailben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!