Szerintetek melyik jobb a kutyahám vagy a nyakörv?
Arra lennék kiváncsi hogy a nyakörv,vagy a hám jobb?
Egy 7 hónapos rotweiller-németjuhász keverékem van.Van neki mind kettő. Igaz a hámot a napokba kapta igy még mindkettőt felteszem mikor sétálni viszem. Mikor nyugodtabb átteszem a hámra hogy szokja de viszont mikor izgatottabb ha pl.nekitámad egy kutyának. akkor elötte ráteszem a nyakörvre. ilyenkor a hámmal szerintem visszafoghatatlan. szóval hogy tanithatnám meg a kutyámat hogy ne húzzon ilyen helyzetekbe hámon?
Kérlek titeket normális választ adjatok!
Előre is köszönöm szépen!
Igen Igaz. Köszönöm szépen!
De ha most hámra szeretném szoktatni,hogy tudnám betanitani hogy amint montam pl.ha meglát egy kutyát. ne húzzon vagy 1-2 rántásra ne figyeljen rá?
Köszönöm a választ!
am. nem húz egyáltalán 3 hónapos korától fogva sétáltatom.
azóta megdologztam azérért hogy ne húzzon. csak mikor hámon van és nekiugrik egy kutyának sokkal nehezebb visszafogni mint a nyakörvön,érzi olyankor hogy jobban tud húzni.és igen,akkor ha nyakörvön van és megúzom érzi hogy fáj és többet nem fogja csinálni köszönöm a válaszokat,megfogadom!
Nekem az fura h általában nekiugrik kutyáknak......
Szerintem ez fontosabb kérdés, mint h mit csinál hámon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!