Melyik kutyafajta megfelelő számomra ilyen feltételek mellett?
Sziasztok!
Kezdő kutyatartó leszek pár hónap múlva, és gondoltam előre tájékozódom.
Kertes házba szeretnék kutyust tartani, illetve nem csak a kertben, hanem a házban is. Amolyan kinti-benti kutyuska lenne.
Mindenképpen kistesű kutya jöhetne szóba, maximum méret kb. mint egy tacskó.(a kert kicsi, és a ház is)
Gondoltam shi-tzu kutyusra, csivavára, törpepincserre, hevenase-re (bocsi ha rosszul írom valamelyiket) de tudom h a yorki és csivava kutyák inkább bentre valók.
Kérdés hogy a shi-tzu attól még h dús és hosszú szőrrel rendelkezik, lehet kinti kutya? Vagy fázni fog?
Melyik kistestű kutyafajtát ajánlanátok, amelyik ilyen feltételek mellett megfelelő lenne nekem?
Fontos számomra hogy a majdani kutyusom jól érezze magát, és ne szenvedjen semmiben sem hiányt.
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Hát ha szereted a kutyádat keresni,mert állandóan szökésben van akkor Jack Russel XD
Tacskó nem igazán kinnti kutya. Spániel esetleg? Az már túl nagy?
Köszike a válaszokat! :-)
Akkor a shi-tzu kiskutyus felejtős? Olyat inkább ne tartsak? Valahol láttam a fényképét és tök cuki :)
Megnézem ezeket a fajtákat, amiket írtatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!