Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Minek másoktól vártok kutyanev...

Firestorm kérdése:

Minek másoktól vártok kutyaneveket? Tényleg a legtöbb ember ennyire döntésképtelen?

Figyelt kérdés

Én soha senki véleményét nem kérdeztem kutya nevet illetően,azt adtam neki,ami nekem tetszik,nem írtam ki kérdést arra,hogy mi legyen a kiskutyám neve?Vagy tudnátok cuki kutya nevet a szobacirkálómnak és egyéb dolgokat.

Az ilyen emberekből nem tudnám kinézni,hogy képesek egy kutyát nevelni,ha még egy nevet sem tudnak a kút fejükből adni neki.

2014. jan. 9. 09:42
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Én eddig egy Jessivel találkoztam eddig a többi névvel meg abszolút nem találkoztam erre felé,de még a kutyás társaságokban sem.

De még mindig nem érted a kérdést látom.Amíg nem a kérdésre válaszolsz addig csoszogj arrébb.

2014. jan. 9. 15:17
 22/28 anonim ***** válasza:
Valaszoltam a kerdesre csak nem azt amit hallani akartal. Nem csoszogok arrebb mert nem en vagyok kettonk kozul az eloiteleteiben fuldoklo, masok eleteben turkalo ember. Konkretan azett ragalmazol embereket, mert nem azok a nevadasi szokasai mint neked. Azert ez beteges. A kerdesedre a valaszt tobben is megadtak akik esznel vannak hala az egnek.
2014. jan. 9. 15:25
 23/28 anonim ***** válasza:
én sosem változtattam meg a kutyáim törzskönyvi nevét, valahogy ugy rájuk illett, aztán ebből jöttek a becézések:)) Most pl. van egy csodaszép Hazel nevű, őt Mogyorónak, Mogyinak hivjuk:))) talált kutyinál sem volt ugy probléma, 1-2 nap alatt biztos, hogy produkált valami olyan dolgot, amiből következett egy ráillő név:)))
2014. jan. 9. 15:29
 24/28 A kérdező kommentje:
A Diego nekünk is abból maradt meg,konkrétan Rosegarten Rot Diego.
2014. jan. 9. 15:33
 25/28 A kérdező kommentje:
*Rosegarden
2014. jan. 9. 15:34
 26/28 anonim ***** válasza:
Én pont azért kérdezek, mert nekem a névadás túl fontos dolog ahhoz, hogy elhamarkodjam. Persze közben én is keresek neveket és a végén mindenképpen nekem kell döntenem.
2014. jan. 9. 18:28
 27/28 anonim ***** válasza:
De amúgy a Jessie, Bessie, Daisy, Shiva és Diego pont tucatnevek.
2014. jan. 9. 18:29
 28/28 anonim ***** válasza:

Hmmm... Jessie - anno három osztálytársam kutyáját hívták egyszerre annak. Jó, nem ma volt, meg biztos volt valami film vagy sorozat, ami miatt népszerű volt, nem tudom.

De amúgy eléggé tucatnév.

Shiva nevűben meg cicát ismerek.

Na de a nevek osztályozgatása meg végképp nem téma. Nehogy eljussunk oda, hogy már a nevek alapján is egymás intelligenciáját fogjuk boncolgatni.

Mindenki olyan nevet és onnan választ, amilyet és ahonnan akar. El se tudom hinni, hogy ez valakinek nem magától értetődő.

2014. jan. 9. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!