Hozzám került egy két éves múlt, szép ives fejű bull szuka kissé soványan, mit javasolnatok mivel etessem amitől szépen kikupálodik? Hónap végén tüzel az előző gazdája rossz minőségű tesco s tappal etette. Én mindent elkövetek vele csak hizzon!
Figyelt kérdés
Tippetek.??2014. jan. 8. 23:07
11/18 anonim válasza:
az h azért akarja valószínűleg felhízlalni,és azért említette h hó végén tüzel,mert be akarja fedeztetni és azt akarja h megfoganjon,amihez kell az energia.
12/18 A kérdező kommentje:
Royal canin medium startert ha veszek neki az jó lesz neki? Susa az2 ez van is itthon. Mi a velemenyetek?
2014. jan. 9. 19:54
13/18 anonim válasza:
ha már lenne ennyi pénzem Husse tápot vennék, szuper alapanyagai vannak:) [link]
14/18 anonim válasza:
Először is mit értesz bull alatt? Pitbull, Amerikai bulldog, Bullterrier, vagy egy bull-típusú keverék? Nem mindegy, mert a táp felnőttkori súly alapján adandó. Másrészt RC-vel ne nyomd meg, mert egy kórosan sovány kutyánál ha elkezded egy erős táppal nyomni, csak még jobban szétcseszed a kutyát. Ha ennyire nem tetszik a BARF (bár ilyen helyzetben szerintem az lenne a legideálisabb, bár valóban bonyolultabb, mint a tápot kiszórni) Akkor vagy vegyél neki középkategóriás tápot, vagy egy erősebbet keverj gagyival. Pl legyen az RC de pl darlinggal keverve.
15/18 A kérdező kommentje:
Egy kétéves múlt Tk-es bulltterrier szuka.
2014. jan. 10. 12:06
16/18 A kérdező kommentje:
NEM KOROSAN SOVÁNY! Ne egy csont bőrre gondoljatok .
2014. jan. 10. 12:09
17/18 anonim válasza:
Egyébként a starter tápot kölyköknek, vagy szoptatós anyakutyáknak valóak, tehát azt amúgy sem kellene neki adni. Én akkor is tartom magam ahhoz, hogy tescos szemét után nem szerencsés helyből szuperprémiumra váltani (RC-ben amúgy csak kukorica van de az rengeteg, ezen az áron vannak sokkal jobb tápok)
18/18 A kérdező kommentje:
Én 750ft ért veszem a royal medium startert. Ennyi ért mi a jobb?
2014. jan. 10. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!