Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hozzám került egy két éves...

Hozzám került egy két éves múlt, szép ives fejű bull szuka kissé soványan, mit javasolnatok mivel etessem amitől szépen kikupálodik? Hónap végén tüzel az előző gazdája rossz minőségű tesco s tappal etette. Én mindent elkövetek vele csak hizzon!

Figyelt kérdés
Tippetek.??
2014. jan. 8. 23:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%
az h azért akarja valószínűleg felhízlalni,és azért említette h hó végén tüzel,mert be akarja fedeztetni és azt akarja h megfoganjon,amihez kell az energia.
2014. jan. 9. 17:27
 12/18 A kérdező kommentje:
Royal canin medium startert ha veszek neki az jó lesz neki? Susa az2 ez van is itthon. Mi a velemenyetek?
2014. jan. 9. 19:54
 13/18 anonim ***** válasza:
ha már lenne ennyi pénzem Husse tápot vennék, szuper alapanyagai vannak:) [link]
2014. jan. 9. 20:23
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Először is mit értesz bull alatt? Pitbull, Amerikai bulldog, Bullterrier, vagy egy bull-típusú keverék? Nem mindegy, mert a táp felnőttkori súly alapján adandó. Másrészt RC-vel ne nyomd meg, mert egy kórosan sovány kutyánál ha elkezded egy erős táppal nyomni, csak még jobban szétcseszed a kutyát. Ha ennyire nem tetszik a BARF (bár ilyen helyzetben szerintem az lenne a legideálisabb, bár valóban bonyolultabb, mint a tápot kiszórni) Akkor vagy vegyél neki középkategóriás tápot, vagy egy erősebbet keverj gagyival. Pl legyen az RC de pl darlinggal keverve.
2014. jan. 10. 11:05
 15/18 A kérdező kommentje:
Egy kétéves múlt Tk-es bulltterrier szuka.
2014. jan. 10. 12:06
 16/18 A kérdező kommentje:
NEM KOROSAN SOVÁNY! Ne egy csont bőrre gondoljatok .
2014. jan. 10. 12:09
 17/18 anonim ***** válasza:
Egyébként a starter tápot kölyköknek, vagy szoptatós anyakutyáknak valóak, tehát azt amúgy sem kellene neki adni. Én akkor is tartom magam ahhoz, hogy tescos szemét után nem szerencsés helyből szuperprémiumra váltani (RC-ben amúgy csak kukorica van de az rengeteg, ezen az áron vannak sokkal jobb tápok)
2014. jan. 10. 13:33
 18/18 A kérdező kommentje:
Én 750ft ért veszem a royal medium startert. Ennyi ért mi a jobb?
2014. jan. 10. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!