Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Jack Russel terrier?!

Jack Russel terrier?!

Figyelt kérdés

Főleg az érdekelne, hogy tényleg annyira sokat ugat-e, tartható-e kint, és pórázon szépen lehet-e vele sétálni.

Köszönöm!

2014. jan. 8. 21:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Lehet kint tartani, egyik ismerősünk kint tartja, bár nem tudom, hogy éjszakára bemehet-e. Ja és nap közbe is bemehet egy picit az előszobába. Nincs semmi baja a kint léttől...
2014. jan. 9. 17:08
 12/13 anonim ***** válasza:
Amúgy #8-as nem nevelhetetlen. Ismerek egy 4 hónaposat, és kicsi létére szerintem nagyon okos. :)
2014. jan. 9. 17:11
 13/13 anonim válasza:
Nekem van ilyen kutyám. Az ugatásról nem tudod leszokatni. Vagy csak nagyon nehezen. Igen tartható kint. Nekem is kint van. Pórázon nem igazán. Vagy csak ha betanítod. De baromi nehéz lesz betörni. Nekem nem is sikerült. De attól nagyon gyermekbarát kutya. Csak nagyon pörög. Azért is fog hamarabb meghalni mint az átlagos kutyák. Szívrohamban. De 10-12 évet élnek. Vagy kevesebbet.
2015. jan. 8. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!