Rálőttek a kutyámra az udvarban. Mit tegyek?
Épp most ment el az állatorvos. Azt mondta ez nem lőtt seb, valószínű csak meg ijedt a durranástól és ahogy ugrott át a kis kapun bele akadt. Kitisztította a sebet, adott neki nyugtatót, antibiotikumot, azt mondta helyre fog jönni, de nézegessem a testhőjét, ha 39től több akkor telefonáljak neki. Kicsit rozsdás meg piszkos az a kis kapu ami itt van az első meg a hátsó udvar között amire felakadt, vigyázni kell, hogy el ne fertőződjön a seb. Nem tudja nyalogatni mert olyan helyen van ahol nem fér hozzá, be kötötte neki a sebet, azt mondta majd biztos vakarni fogja, de az jó jel mert akkor már gyógyul. Kérdeztem, hogy mit csináljak tegyek e feljelentést. Azt mondta szerinte nem érdemes, mert úgyis az lesz belőle, hogy mivel ismeretlen a tettes maximum 1 hónap után megszüntetik a nyomozást, meg mivel nem tudjunk pontosan mi történt nem érdemes, a rendőrség meg nem fog adni egy 10 éves gyerek szavára, pedig csak ő látta mi történt.
Közben beszéltem a szomszéddal, ők nem láttak és nem hallottak semmit, de azt mondták itt a környéken csak egy embert ismernek akinek van puskája, az egy vadász ember. Ha hazajött a párom majd megbeszéljük, hogy mit csináljunk.
Nem ártana beszélni azzal az emberrel.
Nem egyből rátámadni, de ki kellene deríteni ő volt-e, vagy tud-e valamit, esetleg ha belemegy, megismertetni a kutyával, hogy lássa, nem egy fenevadról van szó ( én pl. eddig csak imádnivaló, családbarát staffikat ismertem).
Mert mi van, ha az illető visszajön...
ez rettenetes! azt az embert is gyogyóba kéne tenni...
amúgy a saffordok tényleg barátságosak. a sulimtól hazafele lakik egy és mindíg azthittem, hogy fúú de izé aztán egyszer gondoltam odamegyek h tényleg olyan nagy harci eb-e, hogy megyharap(nemfélek az ilyenektől) és érdekesen tök normális volt. simogattam meg minden. de ugye a ház mellett van a sulim ahova a 1.-3.ig járnak aztán át hozzán 5.-8. nah mind1 és bementem egyszer a bnőmmel a hugáért és odajött a kutyus és simogattam mindenki odajött és egy tanár is hogy mit merek mert ez harap meg idebeteg és akkor mondtam neki hogy nem az mert ismerem szóval nálunk is ilyen barmok... most ha simogatom meg vakarom és nem harap meg, akkor mért lenne veszélyes?? =/ mondjuk ha az alsósok kövekkel dobálják Őt meg is értem.. =//
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!