Mennyiért vettél kutyát?
Mennyi pénzért vettél kutyát? Milyen fajtát/neműt/korút?
Én cocker spániel kölyköt akarok venni, a tenyésztő 100000Ft irányárat mondott. Szerintetek?
az akitánkat, aki sajnos tavaly hagyott itt bennünket, tenyésztőtől vettük 30 ezerért 13 éve. gondolom, ez baráti ár lehetett, mivel ismerős volt, nem tudom, gyerek voltam, de törzskönyves volt és hihetetlenül gyönyörű :)
aztán barátnőmmel a bullterriert 100ezerért vettük, törzskönyves ő is, de azért a "tenyésztőben" kicsit csalódtam, pedig direkt jó helyről akartuk.
A sajátom pedig 10ezer volt, illatos úti kis nyomi, imádom.
1987-ben 6 hónapos munkavonalas NJ kölyök 5ezerért.
2009-ben 8 hetes komondor 80ezerért.
2011-ben 9 hetes munkavonalas magyar agár 40ezerért.
Van egy 6 éves keverék kutyusom, 10 ezer forintot adtam annak a nőnek,hogy elhozhassam és úgy,hogy megígérte,hogy nem lesz több kutyája (szült egy almot a szukája) nem rég voltam nála és örömmel láttam,hogy betartotta a szavát! :)
Meg van egy 7 hónapos Yorkshire Terrierem, hobbi célre, 100.000ft volt,törzskönyves.
Menhelyről 5 ezerért egy husky-féle mixet, de szerintem még hörcsög is van benne. :D
Shar pei kutyát 2600 euróért, ami közel 800 ezer forint (külföldi tenyésztőtől) rá 10 évig spóroltam, ez az álom fajtám, egyszerűen nem érhettem be a tökéletesnél kevesebbel. Főleg egy shar pei esetében, valószínűleg a 10 ezres expresszes kutyával is otthagytam volna ugyanennyit csak az állatorvosnak.
most is van az illatoson egy szomorú, koszos, sovány kis szuka. szegény, képzelem mennyi baja lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!